Cumparaturi de inceput de an :)
13 Jul 2010, 20:04

Gera luase autobuzul numarul 11 din Londra, indreptandu-se spre locul unde se presupunea a fi Aleea Diagon.
' Nu a fost o idee prea buna sa ma trimita singur' m-am gandit eu, nestiind nici macar pe ce strada este.
Am intrebat pe cineva de pe strada, dar din pacate era incuiat. S-a uitat la mine confuz si si-a continuat drumul.
Harta pe care mi-o daduse tata era cam patata si abia daca zaream micul punct marcat pe harta.
'Insfarsit am gasit un punct de reper' mi-am zis eu bucuros, in fata mea tronand " Ceaunul crapat"
Am intrat inauntru si am observat o multime de oameni straini. In colt, era o vrajitoare care avea bube verzi si mari pe ea, ascunzandu-le cu o esarfa.
La bar stateau doi vrajitori maturi, ce radeau prea tare, deranjandu-i pe toti.
Am mers si m-am asezat pe un scaun de la tejgheaua veche si cojita, asteptand barmanul sa vina.
Dupa vreo 10 minute, insfarsit sosi. Era un om cu o figura dura, ce nu expunea niciun fel de intentie de ajutor.
"-Imi puteti spune cum ajung pe Aleea diagon, va rog?" am spus eu , vocea tremurandu-mi fara sa vreau.
"-In spate" spuse barmanul, nescotand niciun alt cuvant si plecand sa o serveasca pe vrajtoarea plina de bube.
' In spate?' ... ' Oare ce vroia sa zica?'
Am scos din noua harta de la tata, si abia acum am observat ca punctul este deasupra unui zid.
Prin geamul usii din spate a barului se vedea un zid din caramizi rosii.
Am iesit pe usa si m-am dus sa investighez zidul.
Am incercat diferite metode, iar cand aproape vroiam sa plec, m-am rezemat de el... si spre fericirea mea s-a deschis!
Am pasit prin zidul deschis. Inauntru se vedea un adevarat centru de magazine.
' Hmmm...acum la ce magazin ar trebui sa ma duc intai? ' m-am gandit eu , intrand pe alee.

"I'm in love with a fairytale even though it hurts

'Cause I don't care if I lose my mind I'm already cursed "

[Image: Signature_by_Kesaj.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cumparaturi de inceput de an :) - by Gera George Rybak - 13 Jul 2010, 20:04

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dupa cumparaturi Evelina R. Potter 31 7,464 09 Aug 2011, 14:59
Last Post: Ema Snow
  Cumparaturi buclucase Bell Evans 44 10,665 24 Dec 2010, 14:21