Daca ati putea ati schimba ceva?
15 Jul 2010, 13:20
Eduard Weasley Wrote:Draco si Ginny nu se inteleg deloc dar DELOC Ginny e o fata super de treaba si amuzanta ca si Harry, iar Malfoy e un idiot rautacios si nesimtit

Ginny e o bitchCool si draco e hot adica da..ginny e funny si faze..dar nu e timida/ fraiera blablablaSmile poate prin primele4carti..in rest nope
asa ca sunt geniali impreuna si alt cuplu f tare mi se pare Fred/George Weasley si LunaCool chiaarBigeyes i'as lasa pe fred si pe snape in viata/Smile adica nu e coreect..si mai ales..lupin si cu tonksSad adica frate..fix 2 randuri descriu moartea lor..la dobby s'au scris pagini si paginiSmile nici nu m'am prins prima oara ca murisera astia2 O__O
sau na..macar tonks..sa nu ramana teddy orfanOmg3 dar cred ca ar fi fost pana la urma mai rau..asa ca..macar au murit impreuna.

[vai ce melodrama O__O buuut so sweet]

asa..deci fredSmile snape era batran pana la urma duca'se=)) atat mi'a placut cand inainte sa moara a vrut sa mai vada odata ochii lui lily si l'a privit pe harryOmg3 am plans acolo..macar sa fi zis si el ceva..gen "in tot acest timp te'am iubit si protejat" sau "sunt tatal tau" Smile orice=))
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: Daca ati putea ati schimba ceva? - by Ginny Malfoy - 15 Jul 2010, 13:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ceva mai special? Lyra Dust 6 2,376 02 Nov 2008, 16:50
Last Post: John Weasley