O vizita in Sectorul Interzis
|
15 Jul 2010, 11:21
|||
|
|||
Bell ramase impietrita, privind cartea ce musca totul in jurul ei.
"-Stati asa! Asta nu e cartea aia pe care Hagrid ne'a pus sa o cumparam in anul cand a fost el profesor??!" murmura ea, cu ochii mariti de groaza. "-Te referi la Cartea Monstruoasa?" intreba calma Luna. "-Ceva de genul" aproba Bell. "-Se poate..dar parca nu era atat de..hmmm, violenta?!" intreba Stefan, in timp ce incerca sa isi fereasca motanul de falcile ascutite ale volumului prafuit. "-Si cum o impiedicam sa distruga toata biblioteca?" spuse cercetasa, pe un ton neutru. "-Madam Pince o sa ne omoare daca afla ca noi am fost aici si i'am trezit cartea asta" se planse Stefan. "-Oh, nu va mai ingrijorati atat" chicoti Luna. "-Mda..cred ca ar trebui sa o legam cu ceva, asa faceam in anul III" murmura Bell. "-Leag'o tu daca esti viteaza!" protesta Luna. "-Dar nu putem sa o lasam sa se distruga..siu sa mai distruga si altceva pe aici" zise Bell, dezaprobatoare. "-Daca spui tu.." mormai Luna. "-Stefan, unde ti'e curajul de cercetas??!" mormai Bell, iar Luna spuse: |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,406 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,875 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,346 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,771 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,204 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |