Vesnica problema
|
15 Jul 2010, 11:44
|||
|
|||
"-D-E-G-R-O-A-Z-A!" silabisi Bell, iar Helena izbucni in ras.
"-Chiar iti mai e foame?!" intreba Zoya, usor confuza. "-Nuu, glumesc!" mormai Nick. "-Oh..Dobby" spuse Bell, iar spiridusul aparu din nou. "-Da domnisoara, mai doriti ceva?" chitai el. "-Cred ca prietenul nostru e foarte flamand in dimineata asta. Adu o friptura in sange cu cartofi si niste budinca de mere. Poate si o carafa de suc de dovleac" sopti Helena, iar spiridusul disparu. "-Daca nici acum nu te vei satura, te trimitem la bucatarie!" chicoti Bell. Dupa ce Dobby aparu cu mancarea, Nick incepu sa infulece incantat. "-Sincer..nu stiu unde incape atat" mormai Zoya. "-Sa stii ca te'am auzit!!" striga Nick, de pe patul sau. "-Eu mananc cat ai mancat tu azi intr'o saptamana" spuse Bell, razand. "-Nu ma compara pe mine cu tine" replica Nick, imbufnat. "-Ok, mananca acolo si taci" murmura Helena. "-Deeci..ce facem azi? In afara de faptul ca mancam pe rupte" chicoti Bell. "-Ce'ati zice daca am merge pana la biblioteca?! Eu m'am saturat de stat aici" propuse Helena. "-De parca am si stat mult" striga Nick. "-Uite ce e. Daca nu vrei, nu veni! Nu stii decat sa te plangi!" il repezi Bell. "-Ok, mergeti voi" mormai baiatul, dezaprobator. "-Zoya, vii?" intreba Bell, ridicandu'se de pe pat. "-Sigur, dar sa luam si pelerina invizibila" propuse ea. La adapostul pelerinei, cele trei fete parasira aripa spitalului si se indreptara spre biblioteca. Nu dura mult si un zgomot de pasi le facu sa tresara. "-Bell??" mormai Nick, aparent incomodat. "-Ce faci aici?!?!?!" raspunse cercetasa, speriata. "-Da, parca ai zis ca nu vii" continua Helena. "-Daca vine madam Pomfrey? Ce ii zic?! Ca v'ati dus la biblioteca?!" intreba Nick, sarcastic. "-Acum are treaba, nu vine!!" mormai Zoya. "-Dap..e abia ora 11. Ea vine pe la 12, deci mai avem o ora. Fa bine si intoarce'te" propuse Helena. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|