Vesnica problema
|
16 Jul 2010, 11:19
|||
|
|||
"-Ahh , ma lasati singur in Aripa Spitalului. M-am suparat pe voi"mormai el trist si pleca.
"-Tu mereu te superi..."zise Zoya. "-De cand n-am mai fost la biblioteca!"sopti Helena , uitandu-se cu admiratie spre rafturile pline cu carti. Candva se plimba prin biblioteca de plictiseala , nu sa studieze sau sa citeasca. De citit, citea doar in Turnul Cercetasilor. "-Tin minte ca am avut o tema la potiune..."incepu Bell iar Helena se uita inddignata la cele doua fetecare chicoteau. "-Vroiam sa vedem ce spui , dar ai tacut malc"glumi Zoya. "-Ha ha , foarte amuzant."spuse sarcastica Helena. Fetele glumeau in continuare si se uitau prin rafturi , admirand fel si fel de crati interesante despre magie. Ceea ce nu stiau fetele e ca Nick le pandea de dupa niste rafturi , nu la multi pasi de unde erau ele. "-Cred ca ne externeaza azi."zise Helena. "-Oricum am stat cam mult , de o saptamana de cand mi-am rupt piciorul..."spuse Bell. "-Voi stiti de ce aveti nevoie? De aer , sa mai iesiti pe afara..Eu de exemplu nu stau locului de loc. Ce-ar fii ca dupa ce va externeaza sa mergem pana la lac? E cald si frumos..."propuse Zoya. "-Imi convine."zise zambind Helena. "-Si mie!"completa Bell. Ideea de a iesi din Aripa Spitalului era minunata pentru cele doua fete. Nick parasi biblioteca , indreptandu-se spre spital. Numai era mult pana sosea madam Pomfrey. Helena , Bell si Zoya (care avea Pelerina invizibila) ajunsera la timp. Ca de obicei , se asezara in pat , iar infirmiera intra si zise: "-Domnisoara Granger , domnisoara Evans! Incepand cu acest moment sunteti externate!" iar cele doua fete erau uimite , cu toate ca se asteptau la asta. Faptul ca le spuse pur si simplu asa brusc..Insa bucuria le invada sufletul si o urmara pe madam Pomfrey , iesind pe coridor. Bell si Helena isi luasera la revedere de la Nick , urmate indeaproape de Zoya. Avea sa fie o zi grea pentru Nick. O zi cu luna plina. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|