Aventuri in miez de noapte
|
16 Jul 2010, 19:40
|||
|
|||
OOC: Bell , abia acum mi-am dat seama ca am incurcat treaba De pe Aleea Diagon , noi am ajuns in Hogsmeade Dar fie , numai conteaza acum
Helena si Bell intrara inauntru , lasandu-se invaluite de o alta boare rece. Parea un loc...parasit. Insa Helena isi aduse aminte ca mai fusese pe acoloi de vreo doua ori. "-Crezi ca e cineva aici?"intreba Bell tremurand. "-Nu stiu"murmura Helena cercetand cu ajutorul luminii baghetei sale barul. Uitandu-se printr-un alt ungher , descoperi tabloul Arianei. O fetita blonda cu ochi gri-albastri imbracata intr-o rochie lila. Dap , asa cum mi-am imaginat , gandi Helena si ii spuse lui Bell , care clantanea de frig si se uita precauta in jur : "-Am gasit tabloul." iar Bellyshor zambi odata cu fetita din tablou. "-Pe aici e drumul catre Camera Necesitatii , nu?"intreba Helena iar fata incuviinta , plecand din centrul tabloului , lasand in urma un tunel intunecat si care parea sa nu se sfarseasca. Fetita facu dintr-un colt semn cu mana sa intre iar Bell sopti: "-Multumim." Cele doua cercetase patrunsera in tablou. Nici macar nu era frig , iar Helena zambi. In timp ce mergeau tot inainte , Bell spuse: "-Presupun ca Filch a plecat din camera" "-Normal , suntem...~plecate~ de o ora ca sa zic asa."chicoti Helena , iar cand ajunsera la capatul tunelului , trecura in Camera Necesitatii , care era asa cum isi dorisera. Un semineu calduros , doua canapele si cateva carti bune. Ca la inceput. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,068 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,849 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,397 |