Totul despre zodii
|
20 Jul 2010, 01:44
|||
|
|||
acum vazui ca esti leu=))))
tu, cosmin, armani si madonna[-x si fratele lui zuzu si vecinul cel dragut al liviei=))) cea mai frumoasa zodiee ![]() daa..se sperie si angajatii de la mall de noi si ne dau afara ![]() hei da=)) una din prietenele mele cele mai bune aka Lavi e gemeni;; ) asa..eu nu ma opresc pana nu intru in mango ![]() ![]() imi permit si eu de'astea=)) acum am inceput sa imi cumpar chestii foarte dragute si ieftine din targuri sau buticuri ![]() ![]() am cheltuit doar 6 milioane de la inceputul verii pe haine[-x n after all.. nush ce fac la iarna fara un ban in buzunar de trench'uri noi sau cizme klumea si cu atatia pantaloni scurti /rochite (addicted=))) ) /fuste /genti plic cu lant (uuuh le ador ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cat pot trancani O.o excusez-moi ![]() ps: stiu ca pot sa port si lucruri de vara trecuta ![]() edit: uite ce am gasit despre leu ![]() ![]() ![]() Animalul sacru: pupaza Personalitate: Leul este un lider înnascut si, ca toti liderii, se înalta strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simt decât el. Subordonatii îi acorda respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maxima placere. Ambitie! ca nimeni altul. considera ca a atins pozitia cuvenita doar atunci cân nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizita. Se iubeste atât de mult pe sine încât îsi pupa oglinda de câte ori se crede singur. Este asa de obsedat de onoruri ca, daca primeste o cupa la campionatul de sotron, e în stare sa umble cu ea atârnata la gât, sa vada lumea cât de grozav este. Atrage atentia în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie arunca cu banii în toate partile, fie poarta o arma. Pozeaza tot timpul, doarme pe stânga fiindca profilul drept îl avantajeaza mai mult si arata cu degetul mijlociu ca sa-si expuna mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflacarat ca un furnal si la fel de discret o trompeta cu amplificator. Meseria potrivita: împarat, sef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher Pizza magica: Quattro stagioni. Medicamentul norocos: toxina botulinica still zodia mea pref dupa balanta ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,837 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,188 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
Parerea despre membrii | Kennya Allen | 1,244 | 138,492 |