Vesnica problema
|
20 Jul 2010, 09:45
|||
|
|||
"-Stii, o sa'mi fie dor de mormaielile lui" ofta Bell, in timp ce se indrepta spre sala de mese.
"-Si mie, dar il vom mai vizita" chicoti Helena. "-Ok, fetelor, ne vedem dupa pranz" le striga Zoya, in timp ce fugea spre masa Viperinilor. Cateva fete o privira dezaprobator, dupa care incepura sa vorbeasca in soapta. "-Sincer, Zoya e o viperina foarte draguta! Se pare ca mai au si exceptii casa asta" sopti Bell, in timp ce se aseza la masa. Isi umply farfuria cu cartofi prajiti si frigarui de pui. "-Fara salata azi, Bellyshor?" chicoti Helena. "-Azi mananc altceva" raspunse cercetasa, razand. "Tu ce mananci??" intreba ea. "-Pai..cred ca am sa iau niste friptura de curcan" raspunse Helena, punandu'si in farfrurie cartofi copti si gratare din fata ei. "-Mi'a fost dor sa mananc aici" murmura Bell, in timp ce manca linistita. "-Si eu, dar si mancarea din spital era buna" aproba Helena. "-Cea adusa de Dobby, nu terciul lui Madam Pomfrey" chicoti Bell. "-Dapp, aici ai dreptate" chicoti si Helena. Dupa ce mancara, se indreptara spre domeniile scufundate in razele soarelui. Un vanticel caldut le intampina inca de pe scari. "-Hey, asteptati!" striga o voce cunoscuta din spatele lor. "-Buna Zoya" spuse Bell. "-Iar ne plimbam??" intreba Zoya, cu un zambet. "-Da, e foarte frumos ca sa stai in castel" raspunse Helena, vioaie. Coborara treptele si se indreptara spre malul lacului. Bell vru sa se aseze pe prundisul scanteios, dar piciorul ii aluneca pe o piatra si cazu in apa rece.. OOC: Nu am vrut sa se termine RPG'ul asta, cred ca ar trebui sa il continuam..sa vedem ce mai facem cu Nick, cu Bell, vedem noi |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|