"Prieteni" vechi
|
20 Jul 2010, 13:59
|||
|
|||
Priveam intepenita lupta ce tocmai se daduse in fata mea. Il cunosteam pe baiatul ala, imi fusese coleg de clasa la orele de Ierbologie. Derek..
"-Esti ok?" am intrebat eu, apropiindu'ma de el. "-Eu da, ea insa o sa regrete" murmura el, ridicandu'se. Sopti Levicorpus! iar viperina fu suspendata in aer. Colegii ei incepura sa protesteze, huiduind si injurand. "Ei, acum cine mai e mare si tare? Incarcerous!" continua Derek. Membrele fetei fura imobilizate cu niste funii aparute de nicaieri. "-Da'mi drumul, idiotule!!" mormai Atsuko. "-Ah, stai ca am uitat ceva. Langlock!" sopti Derek, iar viperina amuti. Se pregatea sa arunce un alt blestem, dar fusese deja de ajuns. Isi ridica bagheta si o atinti spre chipul fetei, dar vraja mea non-verbala fu aruncata la timp. "-Protego!" m'am gandit eu, vraja scut aruncandu'l pe spate. "-Wow, usor cu vrajile astea non-verbale, Bell" imi spuse Derek, privindu'ma confuz. "-De unde sti ca am fost eu?" am intrebat relaxata. Liberacorpus! m'am gandit in acelasi timp, iar Atsuko cazu la pamant. Finite Incantatem! am continuat tot in gand, iar franghiile ce o tineau imobilizata disparura, iar vocea ii reveni. Ma privi cu ura, dupa care imi intoarse spatele si pleca.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
"Prieteni" vechi - by Bell Evans - 20 Jul 2010, 12:05
Re: "Prieteni" vechi - by Atsuko R. Sakura - 20 Jul 2010, 12:39
Re: "Prieteni" vechi - by Bell Evans - 20 Jul 2010, 12:49
Re: "Prieteni" vechi - by Atsuko R. Sakura - 20 Jul 2010, 13:08
Re: "Prieteni" vechi - by Bell Evans - 20 Jul 2010, 13:59
Re: "Prieteni" vechi - by Atsuko R. Sakura - 20 Jul 2010, 14:16
Re: "Prieteni" vechi - by Bell Evans - 21 Jul 2010, 20:34
|