Aventuri in miez de noapte
|
20 Jul 2010, 16:07
|||
|
|||
"-Nu-mi da ceai!" spuse zapacita Helena. Inca se credea in vis.
"-Ceai? Ahh , iar ai avut ~cosmaruri~...Stai linistita , nu-ti dau nici-un ceai."chicoti Bell. Helena facu un chip plangaret si se uita in oglinda care tocmai aparuse langa dulapul cu echipamente de Vajhat. Se duse ca o somnabula si se opri in dreptul acestuia , studiind persoana din oglinda. Lua parul castaniu de pe fata sa uitandu-se cu ochii sai verzi confuzi la chipul reflectat in oglinda. Dupa cateva clipe , isi dadu o palma , iar Bell tresari , uitandu-se uimita la ea. Arat ca o betiva , nu alta! gandi Helena murmurand ultimele doua cuvinte. "-De ce ti-ai tras o palma?"intreba Bell. "-Ca sa ma trezesc. Nu de alta dar am impresia ca am baut."zise fata. Helena se uita la ea si observa ca era palida de parca vazuse moartea , observandu-se usor o dara de transpiratie pe fruntea alba a acesteia. "-Dar ce-ai patit? Ai avut un cosmar?"intreba fata ametita. Bell incuviinta si incercand sa schimbe subiectul , zambind trist: "-Povesteste-mi despre visul tau cu ceaiul." "-Poftim? Nuu...Numai are importanta."zise fata. Se pare ca Bellyshor nu a scapat de vechile cosmaruri cu bunicul sau... concluziona Helena in mintea sa. Apoi parca revenindu-si in fire sau din starea de betie (?!) , intreba: "-Vrei sa jucam carti?" iar Bell accepta voioasa. Fetele uitasera si de Snape si de Filch si de D-na Norris care patrulau nelinistiti prin castel la ora aceea... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,070 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,866 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,424 |