Gheare,colti si o eleva {continuare.}
20 Jul 2010, 16:43
Durerea devenea insuportabila, insa trebuia sa reziste. Ajunse in biroul sau, incepu sa cotrobaie printre rafturi
"Unde am pus-o?Trebuie sa fie pe aici pe undeva!"
Durerea nu-i dadea pace, era prea cumplita, cum sa putut intampla asa ceva, si sentimentul acela, "Ah imi da batai de cap!"
Intr-un final o gasi, o sticluta mica verzuie, o arunca in buzunar si incepu sa alerge spre aripa spitalului.

"Tu nu esti in toate mintile, cel mai bine ar fi sa te duci acolo, sa lasi sticluta pe masa si sa pleci... crede-ma stiu ce spun!"
Nu il lua in seama, vocea aceea sacaitoare, care tot timpul ii spunea ce sa faca....nu o lua in seama. In cele din urma ajunse in aripa spitalului, o zari pe eleva, intinsa in pat exact asa cum o lasase. Se apropie de pat, le observa si pe celealte doua eleve ale sale,"Ce cautati aici, nu aveti altceva mai bun de facut!?"
Isi intoarse atentia insa spre eleva ranita, ii atinse capul si-l ridica, o forta sa bea toata potiunea din sticluta.
"Va impiedica transformarea, cel putin in noaptea asta"
O privi atent, si ii observa toate zagarieturile de pe corp.Isi lua un scau si se aseza langa patul elevei.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Gheare,colti si o eleva {continuare.} - by Jacques Matthieu Gerald - 20 Jul 2010, 16:43