Gheare,colti si o eleva {continuare.}
|
20 Jul 2010, 23:24
|||
|
|||
"Nu trebuie sa te simti vinovata,stiu cum e si plus de asta nu este vina ta"
Nu vorbise nimanui din castel pe tonul acesta calm, era clar ca simtea ceva pentru eleva sa. Se ridica cu greu de pe caun si incepu sa ii bandajeze corpul, de la picioare pana la gat, pe fata o sterse cu o carpita imbibata cu apa. Fata ii stralucea acum, era frumoasa, insa era o eleva. Se uita la ea si ii zambi, gest pe care nu il facea oricui. "Ai face bine sa stai intinsa in pat si sa nu te mai misti, stai aici ma duc sa iti aduc ceva de mancare, trebuie sa te hranesti ai pierdut mult sange" Si spunand toate acestea o invelii cu patura si iesii pe usa spitalului. "Intelege e doar o eleva, de ce iti faci atatea griji?" "Tocmai pentru ca este eleva, iar eu sunt profesor este datoria mea sa am grija de elevi!" "Nu, datoria ta e sa ii aperi, Madam Pomfrey se ocupa cu ingrijitul elevilor" "Ou mai taca-ti gura Dobby" Dupa un sfert de ora, Jacques se intoarse cu o tava plina de bunatati.Se apropie de patul elevei si trase o masuta pe care o pusese deasupra patului speciala pentru a nu te deplasa "Pofta buna" Se aseza pe scaunul de langa si incepu sa se bandajeze, mai arunca din cand in cand o privire la eleva sa vada daca se hranea. Eleva nu mancase nimic, si cum putea daca era bandajata? Se ridica de pe scaun si se aseza pe pat langa ea, lua furculita si incepu sa o hraneasca, mai o inghititura , mai o gura de suc de dovleac si tot asa pana ce termina tot ce ii aduse. Se uita din nou la ea...... si ramase asa, cu ochii atintiti spre ea. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Gheare,colti si o eleva {continuare.} - by Bell Evans - 20 Jul 2010, 09:35
Gheare,colti si o eleva {continuare.} - by Mylene Lycoris OddCat - 20 Jul 2010, 12:28
Re: Gheare,colti si o eleva {continuare.} - by Jacques Matthieu Gerald - 20 Jul 2010, 16:43
Re: Gheare,colti si o eleva {continuare.} - by Mylene Lycoris OddCat - 20 Jul 2010, 23:02
Re: Gheare,colti si o eleva {continuare.} - by Jacques Matthieu Gerald - 20 Jul 2010, 23:24
Re: Gheare,colti si o eleva {continuare.} - by Mylene Lycoris OddCat - 22 Jul 2010, 16:43
Re: Gheare,colti si o eleva {continuare.} - by Jacques Matthieu Gerald - 22 Jul 2010, 22:41
|