In cautarea unui vampir [+16][complete]
21 Jul 2010, 12:12
Rapirea

M-am asezat pe scaun ,nu puteam sa ma misc.Tot ce auzeam era scrancetul copilului si apluzele vampirilor din jurul meu.Maya zambea multumita deoarece stia ca imi daduse o lovitura puternica.In fata mea il aveam pe copilul meu ce l-am renegat si l-am facut bastard de atatea ori.Am luat o gura de sange din pahar pentru a imi reveni.Antonio inca tinea pruncul in brate.Ryan ce nume frumos ,era numele copilului meu.In numele celui de jos ce se petrece cu mine copilul acela poate avea sangele meu in vene ,insa asta nu il scuteste de a fi o fiinta josnica,un bastard ,produsul unui viol.M-am ridicat de la masa.Imi revenisem din scurtele secunde in care avusem scarboasele sentimente omenesti.Am ridicat paharul si am grait destul de tare ,incat sa fiu auzit:

“Felicitari cuplului vesel,dar vreau sa fac si eu un anut!Intr-o luna Katherine van Percy va fi sotia mea !”
Maya si Mark se priveau ingroziti.Am luat-o de mana pe Kathy care era mai socata decat insasi Maya.
“Sunteti cu totii invitati la nunta!”Antonio a dat copilul doicei si a venit cu bratele deschise catre mine.Ma imbratisat si mi-a soptit la ureche.
“Felicitari campionului!Daca nu era Annabelle era Katherine.”
Am zambit gandindu-ma ca am facut alegerea corecta.Kathy ma saruta pe obraz.Maya isi arunca servetul furioasa in locul in care statea si se scuza plecand nervoasa.Am plecat repede dupa ea.O auzeam cum injura printre dinti pentru cu siguranta o afectase tot ce se intampla.Am alergat dupa ea intr-un final prinzand-o de mana.Am tras-o la pieptul meu.
Era rece precum un mormant.Incepu sa se zbata la pieptul meu ,insa bratele mele de marmura refuzara sa ii dea drumul.
“Scumpa mea Maya ce copil frumos avem, nu e asa?”Aceasta se elibera din stransoarea mea dandu-mi o palma.Nu am simtit nimic deorece era un vampir tanar asadar nu era destul de puternica.
Am strans-o cu ambele maini spunandu-i.
“Sa nu mai faci asta niciodata pentru ca urmatoarea data nu voi mai fi asa de bun!”
“Nenorocitule stiai doar ca este copilul tau si nu ai spus nimic la masa!”Tipa aceasta furioasa.
“Stii ceva,am o idee vino cu mine sa facem o mica plimbare!”Am spus acestea luand-o in spatele meu alergand repede cu ea.Am alergat asa cam jumatate de ora.In tot acest timp Maya s-a zbatut rugandu-ma sa ii dau drumul sa se intoarca la palat.Intr-un final am ajuns la un han.Am intrat realizand ca era de mult timp parasit.Am urcat-o cu forta la etaj.
“Loukas sincer nu imi mai pasa de tine!Acum Mark este singura persoana din viata mea si in curand ma voi numi Maya Emily Anatas!”M-am apropiat de ea mangaind-o pe obrazul drept cu tandrete.
“Maya scumpa mea stii prea bine ca am spus ca ma casatoresc cu Kathy doar sa te fac pe tine geloasa!Maya scumpa mea iarta-ma!”Aceasta ma privi si scuipa la picioarele mele.
“De ce alegi calea cea grea,de ce vrei sa ma vezi in forma mea cea adevarata?De ce mereu trezesti vampirul din mine?”I-am dat o palma peste fata facandu-o sa cada la piciorele mele.Obrazul ei fin incepu sa sangereze.
“Loukas te rog nu mai vreau sa imi faci ca data trecuta!”Am inceput sa rad precum un maniac.Stiam ca trebuia sa urmez un plan si ca Maya nu era aici cu mine fara nici un scop ,insa intreaga ei fiinta ma inebunea.
“Draga mea credema nu o sa fie ca data trecuta.Va fi mai rau!”I-am spus acestea dezbracand-o cu salbaticiune.
Va urma

Sper ca va placut si multumesc pentru comentariile voastre!

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: In cautarea unui vampir [+16][complete] - by Alice Swan - 21 Jul 2010, 12:12

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O viata de vampir Katya Sokorov 2 1,856 27 Dec 2011, 20:13
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst Isolde du Maurier 16 5,211 05 Nov 2011, 13:57
Last Post: Aylee L. Lovel
  Autopsia gândurilor unui om ... Katharina van der Wall 4 2,165 26 Aug 2011, 02:04
Last Post: Aylee L. Lovel
  Poemele unui suflet Aylee L. Lovel 18 5,597 01 Dec 2010, 15:12
Last Post: Layla Wong
  In cautarea fericirii Matt I. River 368 68,917 22 Jul 2010, 22:50
Last Post: Isabella River