Fum in noapte
|
21 Jul 2010, 12:29
|||
|
|||
Stateam cu capul pe perna incercad sa atipesc,insa nu puteam.
Ma gandeam la el.Intodeauna el imi imi lumina intunericul gandurilor mele.Cand l-am cunoscut pe el toata viata mea s-a schimbat. Nu mai existau cuvintele eu sau tu ci doar noi.Eram un intreg ,un magnet, daca el se misca ma miscam si eu.Cuvantul plictiseala disparuse de mult de pe buzele noaste,chiar si atunci cand nu faceam ceva tot ne distram. Desi eu ma asteptasem ca povestea mea de dragoste sa inceapa intr-o zi frumoasa cu soare nu a fost asa.Iarna cea rece mi-a adus caldura dragostei.M-am ridicat din pat realizand ca nu poate fi cu putinta ca in noaptea asta sa pun geana pe geana.M-am imbracat privind absenta petrele alb din camera mea.Am deschis usa gandindu-ma la un sigur loc unde as putea sa merg si anume,biblioteca. Mergeam parca tarandu-mi picioarele dupa mine.Nu doream neaparat sa citesc o carte s-au sa bantui prin castel si sa i-au vreo detentie. Tot ce doream in acele momente era sa imi vad jurnalul bine ascuns printre rafturile cartilor despre Rune antice,carti neatinse de nimeni. Am deschis usa simtind un puternic miros de tigara.Nu puteam sa spun ca imi displacea acel parfum ametitor ba chiar in zilele in care stateam cu el mai fumam doar pentru distractie.In camera se afla o fata ce nu mi se paru cunoscuta.Am intrat in biblioteca facandu-mi loc printre fumul dens salutand-o. "Buna deranjez? Am intrebat-o in speranta ca nu o deranjam. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|