In cautarea fericirii
|
21 Jul 2010, 21:01
|||
|
|||
M-am hotarat sa pun si eu aici un comentariu...
Mdeci... Matt Ichigo Carter Wrote:-Matt, calmeazã-te! Faci riduri. Ce o sã zicã Lauren când o sã te vadã cu riduri pe faþã, ca ºi cum ai avea 120 de ani? O sã creadã cã…Partea mea preferata. Si ma intreb ce trebuia sa vina aici. Aici tot ce pot face e sa imi imaginez. Matt Ichigo Carter Wrote:Apropo, încã loveºti ca o fatã.Oare cum se simtea bietul personaj ? Si aici imi ramane sa imi imaginez. Matt Ichigo Carter Wrote:-Chiar deloc, zâmbi acesta. Îmi era dor sã mã lupt cu tine…Matt…Ce dor ciudat. Matt Ichigo Carter Wrote:-Intocmai. Prietenul tãu mi-a spus cã numele lui este Nathaniel Hawke, Alchimistul Focului.Ce chestie. . Nathaniel era Alchimist ? Si app de Nathaniel, ma face sa ma gandesc la Nathaniel/John Mandrake din Trilogia Bartimaeus. Tot o serie fantasy... decat ca Bartimaeus e un djinn. [iar acum sa ma oprescc din povestit despre asta, cam fac off-topic] Matt Ichigo Carter Wrote:-Numele meu este Matt Carter, Alchimistul de Cristal ºi Locotenent-cãpitan în Pheonix Central.'Tare' faza. Nu, nu prea-mi place ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Sper sa va placaSperi ?! Cui nu i-ar placea ? Si, ce mai pot spune, NEXT ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea unui vampir [+16][complete] | Alice Swan | 184 | 41,855 |
24 Aug 2010, 11:43 Last Post: Alice Swan |