Pride goin' down [ Draco x Harry ]
|
22 Jul 2010, 11:58
|||
|
|||
Mda, n-are mult sens capitolul asta, cred... Enjoy anyway.
______________ << Serios? Eu nu te plac. >> Am tresarit cand am auzit glasul lui Draco si mi-au trebuit cateva secunde bune pentru a-mi da seama ce spunea. Clipind, am inghitic in sec, tremurand, fiind socat si speriat, dar nu stiam de ce. Cicatricea ma durea ingrozitor, insa eu ma fortam sa stau in prezent fara prea mult efort - stiam ca durerea avea sa rabufneasca intr-un tarziu, dar nu asta era problema mea in momentul acesta. Simteam ca ceva rau avea sa se intample, dar nu-mi pasa absolut deloc. Inca socat, mi-am privit mainile ce-mi tremurau, la fel ca si corpul meu. - A..Atunci de ce m-mai sarutat? Am intrebat eu, oprindu-ma brusc. Fusesem intrerupt cu brutalitate de catre un tipat ascutit si m-am simtit trantit in cealalta parte a baii, lovindu-ma de perete si alunecand la baza acestuia. Ochelarii mei zaceau, sparti, in apropiere, iar bagheta mea disparuse; am observat o silueta ce avea mana ridicata si am banuit ca avea bagheta in aceasta si o fata care-l privea ingrozita pe Draco, inca tipand ca o crizata. Am vazut ca prin ceata cum cel cu bagheta i-a facut semn fetei sa-l ia pe Draco de acolo, ceea ce si facu, facandu-l sa se ridice in picioare si tragandu-l dupa ea cu forta, desi era mult mai mica decat acesta. Am incercat sa ma ridic, dar eram tintuit la podea cu o vraja, zdrobit langa perete. Snape ma privea dispretuitor, ura si totodata furia putand fi citite in ochii sai. Sfichiui bagheta, iar intr-o fractiune de secunda am simtit o durere acuta, care ma facu sa urlu, zvarcolindu-ma, chircit din cauza durerii. Aceata se opri dintr-o data si am ramas pe jos, gafaind, cu ochii inchisi. - Potter, iti place sa te joci cu Blestemele de Neiertat? se rasti Snape la mine si eu n-am indraznit sa spun nimic. De ce mi-ai atacat elevul, pentru ca n-ai vrut ca el sa-si bata joc de parintii tai? continua el. - Da, de aceea! am indraznit eu sa marai, cu ochii acum intredeschisi, desi nu vedeam nimic. - Potter, sper ca-ti amintesti ca eu nu sunt Dumbledore... Ca eu nu accept acest lucru! Crucio! Am incercat sa ma feresc, dar blestemul ma lovi in plin. Urlam, acoperindu-mi fruntea cu bratele, simtind mii de sulite inrosite in foc strabatandu-mi corpul, injunghiindu-ma in mod repetat, chinuindu-ma. Durerea era din ce in ce mai mare si nu se mai oprea, capul imi exploda, iar cicatricea ma facea sa ma simt si mai rau. Am simtit cum plamanii imi sunt apasati de o greutate si aproape ca nu mai puteam respira, adaugandu-mi un chin in plus... Nu mai gandeam coerent, doream doar ca totul sa se termine, ca durerea sa inceteze, ca eu sa mor... ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|