Aventuri in miez de noapte
|
22 Jul 2010, 16:17
|||
|
|||
"-In orice caz , eu as vrea sa mai iesim putin..."spuse ganditoare Helena.
"-Crezi ca mai e Snape langa Turn?"intreba Bell. "-Probabil , insa daca inca mai e acolo devine suspect."afirma fata si impreuna cu prietena sa Bell , iesi pe usa masiva pe coridorul intunecat , protejate de mantia Invizibila. Pasii lor mici se pierdeau in linistea noptii , fiind aproape imperceptibili. Mergand in continuare , uitandu-se precaute in jur , auzira niste sunete de pasi si zgomotul facut de un felinar aruncat pe marmura rece. "-Deci e cineva acolo! Nu-mi scapati voi mie puslamalelor..."blestema Filch frustrat . urmat de D-na Norris. Bell si Helena se lipira de zid , tinandu-si respiratia cand ingijitorul afurisit trecu pe langa ele. Imediat ce trecu de colt , cercetasele intrara intr-o sala de clasa de la etajul V. "-Pff , pe cine tot cauta in tot castelul nu stiu..."pufni Helena nervoasa asezandu-se pe o banca. "-Dar se pare ca nu suntem singurele care cutreiera prin castel."concluziona Bell. "-Nu putem avea parte in pace de o escapada nocturna din cauza lui Snape si Filch!"continua Helena sa se planga enervata. Ofta , lasand gandurile furioase sa curga siroaie prin mintea sa. De-ar fii injurat in momentul acela...Un curent puternic deschise brusc fereastra , stingand felinarul pe care cele doua l-au aprins. Fetele se uitara una la cealalta ingrijorate, presimtind ceva rau. Isi pusera Pelerina pe ele , dar nu la timp , caci Snape deja intrase , amenintand cu bagheta si strigand: "-Aici erati!!"iar apoi observand chipurile inmarmurite ale lui Bell si Helena, ranji si spuse: "-Oh , alti elevi care cutreiera castelul in miezul noptii. La o plimbare , domnisoarelor?" si profitand de neatentia acestuia , care se bucura ca mai prinse doua eleve , Helena baga Pelerina Invizibila intr-o banca. "-Detentie! Si 50 de puncte de la Cercetasi! Mai sunt vreo 3 ca voi care umbla de-a aiurea prin Hogwarts...Domnisoara Evans , imi pare foarte rau dar si dumneavoastra primiti detentie. Cat despre tine Rose , ai toata saptamana."ranji prosteste profesorul afurisit de Potiuni si deschise usa , facand loc elevelor sa treaca. Helena nu scapa de nici-un prilej sa se uite urat la Snape si sa il injure in gand. Il ura din tot sufletul. OOC: Hehe , prea frumoasa era povestea asa ca am mai adaugat ceva XD ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Christianne Floreine du Val | 4 | 2,191 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Christianne Floreine du Val |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 6,370 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,872 |