Aventuri in miez de noapte
|
22 Jul 2010, 20:35
|||
|
|||
Alaturi de Helena, Bell mergea in fata profesorului de potiuni. Il ura..hmm, putin zis. Ii scapa o injuratura mica, iar barbatul se intoarse brusc spre ea.
"-Ai spus ceva domnisoara Evans?" intreba el, ranjind. Semana cu un idiot. "-Aa, nu?" murmura Bell, cu chipul nevinovat. "-Poate vi s'a parut" chicoti Helena. "-Detentie si saptamana viitoare, domnisoara, si nu o sa mi se para, te anunt!" anunta Snape, enervat. "-Damn it!" sopti Bell, mai nervoasa. "-Domnisoara Evans, veti avea si dumneavoastra detentie, impreuna cu domnisoara Rose. Dar doar saptamana asta" sopti el, cu un zambet malitios. Continuara sa mearga in liniste, invaluite de noaptea adanca. Linistea nu era intrerupta decat de sunetul pasilor ce se pierdeau in intuneric si respiratiile fetelor. Ajunsera in fata biroului lui Snape, acesta se opri si le facu semn sa intre. "-Haideti, ce mai asteptati?!" mormai el, impingand'o pe Helena inauntru. Inchise usa folosind o incantatie, dupa care pleca. "-Acum ce facem?" sopti Bell, cu ochii mariti de groaza. "-Nu stiu, dar Snape merita aruncat de pe un pod" zise Helena, sec. Cercetasa incepu sa rada. "-Ok, te ajut si eu" spuse ea, inca razand. "-Nu pot sa cred ca ne'a prins. Si am lasat pelerina in clasa aia" murmura Helena, asezandu'se pe jos. Isi incrucisa mainile la piept si ii facu semn Bellei sa se aseze si ea. "-Mi'e frica..sau nu stiu ce..cred ca sunt ingrijorata " chicoti Bell. "-Si de ce razi?!" o intreba Helena, confuza. "-Pentru ca Snape avea o fata demna de fotografiat cand m'a vazut in clasa aia" continua Bell, iar Helena incepu si ea sa rada. "-Daca il punem intr'un tablou, se va rupe rama" chicoti ea. "-Deci mai bine nu" murmura Bell, razand. Usa se deschise cu un mic scartait si cineva intra in incaperea intunecata.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,070 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,861 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,415 |