Running in those memories...
|
23 Jul 2010, 10:55
|||
|
|||
"-Ce'ar fi sa jucam ceva?" propuse Bell, chicotind.
"-Cum ar fi??" intreba Dess, cu o urma de zambet in voce. "-Adevar sau provocare!" spuse Bell, iar Bellatrix incepu sa rada. "-Ok..nu am mai jucat de mult, dar mi se pare o idee buna" zise ea. "-Dar inainte de asta, merg pana la castel sa aduc ceva" sopti Bell, dupa care se ridica si incepu sa mearga cu pasi repezi spre castel. Ajunsa in holul de la intrare, o lua la stanga si se opri in fata tabloului cu fructe. Gadila para verde si intra in bucataria unde forfoteau mii de spiridusi. "-Dobby?" murmura ea, aparent derutata. O creatura micuta se desprinse din multime si aparu langa ea. "-Domnisoara Evans, cu ce sa va servesc?" chitai el. "-Vreau o carafa mare cu suc de dovleac si niste fursecuri cu ciocolata" raspunse Bell, zambind. Spiridusul aparu cateva secunde mai tarziu cu o tava mare din argint, incarcata cu bunatati. Fata multumi si o lua spre locul unde stateau prietenele sale. "-Gata" anunta ea cand ajunse in dreptul lor. "-Wow, imi era chiar foame" chicoti Bellatrix, luand un fursec. "-Deci..jucam Adevar sau Provocare?" intreba Bell, servindu'se cu un pahar de suc. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|