Sophie Adeline Clement
23 Jul 2010, 14:21
23 . 07 . 2010
[strike]Never ...[/strike]

[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2935-sophie-adeline-clement">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2935-sophie-adeline-clement">conectat pentru a vedea acest link]</span>

La ce bun mai exista totul daca nu se intampla nimic niciodata ?

Dar de ce exista acest cuvant, repetat incontinuu, acewst cuvant dureros ... 'niciodata'. Gata. M-am saturat. Vreau sa dau acest cuvant la gunoi, acest cuvant care mi se repeta mereu in minte. 'Niciodata sa nu intri in Padurea Interzisa ... Niciodata sa nu iti faci prieteni prea repede ... Niciodata ... Niciodata ... '

Cuvintele astea imi rasuna in minte. Nu mai suport. Dar nu am ce face. Imi vor rasuna mereu in minte, cum va face fiecare secunda cu mintea mea. Nu ma pot descotorosi de aceste... amintiri.

Si inchid ochii si incerc sa imi zic ca nu mai conteaza nimic. Si lacrimile imi curg iar pe fata, gandindu-ma la ceea ce abia am spus. Cum sa nu mai conteze nimic ? Prietenii, familia, toti conteaza. Si totusi ... De ce mereu micul dejun e facut din minciuni ? Si pranzul, facut din imbratisari false. Iar cina cel mai probabil din saruturi inselatoare...

Iar de fiecare data cand incerc sa realizez de ce, ma pierd in alte ganduri. In alte momente. Dar imi place viata mea. Si de fiecare data cand vreau sa uit nu pot. Nu ma lasa inima. Cum pot sa ii uit pe toti si pe toate ? Cum as putea vreodata sa imi insel prietenii si sa ii dau uitarii ? As deveni un suflet gol pe dinauntru, asemeni Dementorilor, sa nu mai stiu ce inseamna dragoste, ce inseamna pritenie sau chiar ura ...

Si de ce scriu aici ? Este o simpla bucata de hartie ... fara valoare... Ba nu, are o valoare infinita pentru mine, imi stie toate gandurile si nu ma inseala niciodata...

Niciodata.

'The world will never be as you want it. It'll always be as it wants.
Never say never. [strange paradoxical sentence ...]
Smile. Tomorrow will be worse.
'

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sophie Adeline Clement - by Katya Sokorov - 23 Jul 2010, 00:29
Re: Sophie Adeline Clement - by Katya Sokorov - 23 Jul 2010, 14:21
Re: Sophie Adeline Clement - by Katya Sokorov - 25 Jul 2010, 14:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post