O surpriza placuta
|
23 Jul 2010, 14:27
|||
|
|||
Alice se plimba fascinata printre rafturile aglomerate. Isi cumparase cate ceva, pentru a se distra mai tarziu, dar, nu stia niciodata ce va mai gasi. Isa deja iesise afara, si acum probabil vorbea cu Bell. Ar fi vrut si ea sa afle ce o preocupa pe Bell, fiindca era prietena ei, si vroia sa o vada fericit. Dar daca ar fi iesit si ea din magazin, Matt ar fi intrat la banuieli, si ar fi iesit si el sa intrebe ce se intampla.
Se hotari ca nu va mai gasi nimic interesant prin magazin, asa ca se indrepta spre casa. Matt era deja acolo, si privea entuziasmat lucrurile care le cumparase. -Gata cumparaturile? intreba Alice chicotind. -Asa cred. Nu am mai gasit nimic interesant inafara de chestile astea. Platira, si iesira afara. Bell si Isa statea pe o banca vizavi de magazin, si vorbeau. Isa o privea pe Bell ingrijorata, si parea sa o consoleze, iar aceasta ofta vizibil suparata. Cand cercetasa o vazu pe Alice, ii arunca o privire din care se intelegea ca nu vroia ca Matt sa afle nimic. -Deci, unde vrei sa mergem mai departe? intreba ea. -Pai, nu stiu, ar trebui sa le intrebam si pe fete, nu? spuse Matt indreptandu-se spre banca. -Pai, ce spui sa vizitam "Capul de mistret"? -Pai nu prea stiu ce inseamna "Capul de mistret" dar cred sincer ca ar trebui sa vedem ce parerea au fetele. Alice il prinse de mana, si il trase inapoi in fata magazinului. -Capul de mistret este un bar, si nu e atat de aglomerat ca "Trei maturi" Ar trebui sa mergem, insista Alice, tocmai cand Bell si Isa se ridicara de pe banca. -Si mergem fara sa le intrebam si pe ele? insista Matt. -Ai dreptate, hai sa vedem ce parere au, spuse Alice, facandul pe Matt confuz. OOC:Am mai scris si eu un RPG amarat Continua Bell, please ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|