The house of fears
|
23 Jul 2010, 14:54
|||
|
|||
Capitolul V
~ Partea I ~ L’am mai privit o data , apoi am intrebat cu un glas aproape sugrumat , ca intr’un fel de transa : ” – Dar pentru ce aveti nevoie de o dadaca , daca nu aveti copil ? “ “ – Pentru mama mea . Este o femeie foarte invarsta si nu o sa iti faca probleme . Sunt sigur de asta . Nu are nevoie de nimic ; nu este nevoie sa mergi in camera la ea. Vreau doar sa stai aici , ca sa nu o las singura in casa . “ Mi se parea ciudat . Pentru ce mai avea nevoie de mine ? Nu stiam ce sa fac . Intr’un fel vroiam sa accept , pentru ca aveam nevoie disperata de bani . Sirul gandurilor mi’a fost intrerupt din nou de catre acel tablou agatat pe perete. Era atat de fascinant intr’un fel . Era cu un fel de zeitate . Il priveam de cateva minute intregi , fara sa imi dau seama ca in camera a mai aparut o alta persoana . Am cercetat’o cu privirea. Banuiam ca era sotia barbatului . Aceasta s’a apropiat de mine si mi’a intins mana , apoi mi’a spus cu un glas destul de impunator : ” – Buna ! Tu trebuie sa fi Samantha . “ ” – Da..” am spus eu , fara prea multa tragere de inima. “ – Sotul meu a reusit sa te convinga sa ramai la noi maine seara ? “ Nu stiam ce sa raspund . As fi strigat cat de tare ma tin plamanii ca nu . Nu’mi placea deloc familia asta , dar tot ce am reusit sa spun a fost : ” – Inca nu stiu sigur . “ ” – Ah. Asa sunt toti adolescentii de varsta ta. Esti in primul an la facultate , nu’i asa ? “ Eu am aprobat din cap . Nu stiam de unde isi daduse seama , dar nu mai imi pasa. Tot ce vroiam era sa plec si sa ajung in masina , alaturi de Megan . Mi’am luat la revedere si le’am spus ca le voi telefona maine dimineata , pentru a le spune raspunsul exact . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|