Aventuri in miez de noapte
|
23 Jul 2010, 20:00
|||
|
|||
Ajunse in Camera Necesitatii, cercetasele aruncara pelerina de pe ele si se trantira pe cate un fotoliu confortabil.
"-Deci pe tine te cauta Snape prin tot castelul?!" intreba Bell, uimita. "-Nu stiu, eu nu m'am intalnit decat o data cu el" chicoti Sophie. "-Numai o data, eu am detentie doua saptamani" mormai Helena. "-Si eu o saptamana" ofta Bell. "-Dar -e voi cum v'a prins?!" le intreba Sophie. "-Pai..ne'a vazut fara pelerina si ne'a dus ion biroul lui. Acum cred ca ne cauta ca un disperat daca a observat ca lipsim" murmura Bell. "-Nu conteaza, oricum eu nu ma mai intorc acolo!!" spuse Helena, exasperata. "-Il urasti pe Snape, nu?!" intreba Sophie, amuzata. "-E ca si cum ai intreba o victima daca isi iubeste calaul" mormai Helena. "-Uneori il iubeste.." murmura Bell, amintindu'si de trecut. "-Ok, lasand asta la o parte..oare mai cutreiera cineva castelul la ora asta?" intreba Sophie, vioaie. "-Poate..dar ma intreb de ce e Snape asa de alertat. Adica, eu si Bellyshor mereu iesim..nu e noapte in care sa dormim in turn" chicoti Helena, iar Bell zambi. "-Asa e..poate s'a intamplat ceva" aproba aceasta. "-Da..dar ce?!" intreba Sophie. "-Eu una, nu vreau sa stiu. Am potini maine, deci va rog, nu vorbiti de pe acum de cat de groaznic va fi!!" sopti Helena, ingrozita. "-Si eu am maine Potiuni..doua ore continue, si ia ghiciti cu cine?!" mormai Bell, sarcastica. "-Viperini?" intreba Helena, dandu'si ochii peste cap. "-Dapp. Si in afara de Zoya si Alice, restul sunt oribile!!" se planse cercetasa. "-Haide..va fi bine, Rose si ceilalti vor fi acolo!" o incuraja Helena. "-Dar tot e groaznic" mormai Bell. "-Stiti ce? Haideti sa facem ceva, sa nu mai vorbim despre orele de Potiuni!!" spuse Sophie. "-Ce?" intreba Bell. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,073 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,892 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,444 |