Running in those memories...
|
23 Jul 2010, 21:46
|||
|
|||
OOC: Sper ca nu e o problema ca am continuat eu
Helena iesi din Turnul Cercetasilor , vrand sa se plimbe pe afara. Fata se uita in zare absenta , cand deodata Bella ii sare in fata si incepe sa cante nestingherita , desi amaraciunea ii se citi pe chip: "-Baby , baby , baby...oh , baby , baby , ooh..." "-Wtf? Bella?"intreba confuza si infiorata Helena , insa auzindu-le pe celelalte prietene ale sale , Desiree si Bell razand cu o sticla alaturi , isi dadu seama ca jucau Adevar sau provocare. Bella tacea acum , iar apoi uitandu-se ingrijorata la Helena care incepu sa rada, zise: "-Nu ma pune sa cant din nou , te rog!" "-Doamne , nu! N-am nimic cu vocea ta insa cantecul e tampit!" iar Bella chicoti amarata. Cele doua se dusera spre Dess si Bellyshor , care inca avea un zambet larg intiparit pe chip. "-Asta a fost buna!"incepu Desiree. "-Dap , n-am sa uit asta! Helena , vrei sa joci cu noi?"intreba Bell. "-Desigur! Accept cu toate ca imi imaginez ce provocari imi veti pune poate..."murmura fata cu gandul la provocarea lui Bellatrix. Numai Justin Bieber sa cante nu vroia , insa cum optiunea fusese deja folosita...Bell invarti sticla care se nimeri intre ea si Helena. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|