O vizita in Sectorul Interzis
|
24 Jul 2010, 14:24
|||
|
|||
OOC : scuze ca nu am mai scris dar am fost plecata , abia am ajuns
Luna se intoarse la cartea ei despre horcruxuri cu gandul sa o termine dar cand o deschise disparu tot scrisul . -Probabil ca Pince a facut o vraja , murmura Stefan . -Hei,voua nu vi se pare ca ,,Pince" seamana cu ,,Prince" ? Poate o fi ruda cu Eileen Prince , vorbi Rose privind de parca se astepta sa iasa o creatura infioratoare din carte sau vre un vartej puternic care sa ii tarasca spre Voldy . Luna o privi dezaprobatoare . -Este o diferenta intre familia Pince , de care eu nu am auzit , probabil ca are sange-mal si Prince care este una dintre cele mai cunoscute . Bell o privi cu aceiasi expresie pe Luna , de dezaprobare , cand auzi cuvantul ,,sange-mal" dar nu zise nimic asa ca Luna continua : -Dar am pierdut sirul dupa Eileen . Nu era chiar adevarat , dar avea numai o banuiala . -Ce banuiesti ? intreba Bell prinzandu-i privirea . -Nimic doar ca ... Dar nu mai apuca sa termine pentru ca Madam Pince iesi de dupa un raft cu o bata de sport in mana si aratand ca o nebuna ( la fel ca de obicei ) . Arata cu bata spre Luna si zise : -Sange mal deci ... -Upsi , soptire Bell si Stefan in acelasi timp iar ceilalti doi aprobara tacut . Numai Luna o privi pe Madam Pince calma si cand vorbi , facu o mare tampenie . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,435 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,888 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,348 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,681 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,774 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,228 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |