Ce seriale urmariti?
|
24 Jul 2010, 20:15
|||
|
|||
am vazut si eu cateva episoade din Doi barbati si jumatate si mori de ras Charlie Sheen e genial si mam hotarat sa vad din nou Gossip Girl, toate 3 sezoanele, chiar daca din al 3lea nu am vazut decat 3 episoade cand ajung acasa am de gand sa vad si Jurnalele vampirilor, mia povestit o prietena despre ce e vorba in mare, si mia sporit interesul, care oricum era mare datorita voua zilele astea am vazut vreo 12 episoade din Happy tree friends acum vreo cativa ani numi placea sa ma uit la ele, erau sadice, dar leam revazut vara asta pe alea care le are varmiu in comp si am murit de ras
am vazut aseara doua episoade dintrun serial, 10 Things i hate about you. Mi se pare ca are vro 20 de episoade, dar serialul e super tare este vorba despre 2 suruori, Kat si Bianca, care merg la acelasi liceu, dar nu seamana deloc intre ele. Sunt multe faze amuzante, am ras de am spart si am vazut doar 2 episoade, si nici pe ale intregi inca un serial de urmarit trecut pe lista cand difuza pe prima, ma trezeam dimineata ca sa vad primele sezoane din "In al saptelea cer" vai cat imi mai placea parul lui Ruthie cand era mica si creata si tot pe prima ma uitam la "CSI:Las Vegas" era bestial pacat ca nu mai difuzeaza ![]() OFF:ce mult am scris ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Seriale | Julieta D. Thibault | 9 | 2,279 |
13 Jan 2013, 00:42 Last Post: Julieta D. Thibault |