Sophie Adeline Clement
|
25 Jul 2010, 14:11
|||
|
|||
25 . 07 . 2010
Bored... Unbored... [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2935-sophie-adeline-clement">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2935-sophie-adeline-clement">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m-am trezit cu o dispozitie ciudata. O dispozitie care imi zicea sa stau degeaba. Si, totusi, nu pot. In fiecare moment trebuie sa fac ceva. Parca nu as putea sa nu fac nimic... Adica chiar nu pot. Cum mi-as explica altfel ca imi scriu in jurnal, la aceasta ora, cand toti colegii mei stau degeaba sau dorm sau asa ceva ? Si ma stiam o fire vesela... Adica am destul de multi prieteni. Nici nu imi vine sa cred ce noroc am, fiindca imi fac prieteni foarte repede... Nu ma mai recunos pe mine insami. M-am schimbat mult. Lumea se schimba. Eu ma schimb. Toti de schimbam. Dar de ce stau degeaba cand as putea iesi afara si sa fac ceva. Uneori m-am saturat sa scriu totul... as vrea sa pot sa ii spun cuiva... Uneori foaia de hartie parca se insufleteste si devine acea persoana de care am nevoie. Si in alte dati este numai un caiet, o bucata de hartie pustie, fara viata... Incerc sa zambesc. Si cu tine in mana, jurnalule, merg in Camera de Zi. Cativa ochi curiosi se indreapta spre mine. Unii incearca sa traga cu ochiul la ceea ce scriu. Noroc ca Bell si Bella ma ajuta sa scap de ei. Sunt cele mai bune prietene ale mele, impreuna cu Helena. Apropo de Helena, oare unde a disparut... ? Zambesc, fericita ca mai e cineva care imi respecta intimitatea. Oricum ele imi stiu secretele, care nu prea exista [rad]. Si uite-ma aici. Intr-un fotoliu din camera de zi, descaltata, numai cu soseste in picioare si cu o pereche de pantaloni de trening, mai vechi, pana la genunchi, completati de o bluza mai scurta, alba. Parul imi este prins la spate cu o clema aurie si in fata o bentita de plastic imi tine parul ramas pe dinafara. Stau inghesuita in fotoliu, sprijinita undeva la coltul dintre spatar si maner, cu picioarele ridicate pe margine, cu mainile stranse pe langa mine si pana de scris prinsa puternic de degete. La fiecare miscare a celorlalti sau chiar si a mea, tremur si imi prind cu putere calimara. Culoarea smaraldie ma binedispune mai mult ca deobicei. Ma uit prin camera. Inca e plina. Ma uit in spate. Nu e nimeni. Incep sa scriu pe foaia subtire a acestui jurnal. Ma uit la coperta fina din piele de dragon. Cu fiecare miscare de pana se aude un mic scrijelit. Si termin pagina. [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2935-sophie-adeline-clement">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2935-sophie-adeline-clement">conectat pentru a vedea acest link]</span> Si am dat pagina. Si scriu din nou. Am dat pagina in jurnal, dar in viata mea inca scriu pe aceeasi pagina, pagina fericirii. Si a fost o zi perfecta. Si mi-a placut. Si nici nu a trecut bine de ora unu dupa-amiaza... Si acum inchid plictisita jurnalul. Il deschid din nou si imi pun pana pe coala de hartie, fara sa stiu ce sa mai scriu... Cateva frunze aluneca usor pe langa geam, duse de vant. Se duce si buna mea dispozitie. Esuez inca o incercare de a imi face jurnalul sa para normal. Esuez incercarea de a ma minti singura. Si mereu o voi esua. Cativa copii mici se distreaza pe-afara. Ce fac ? Nu stiu. Nu imi pasa. Ceilalti se distreaza copios asa ca prefer sa inchid jurnalul si sa vad ce fac ei. Dar pana parca mi s-a lipit de mana. Iar jurnalul parca mi s-a fixat deschis. Incerc sa mazgalesc ceva si nu reusesc. Si o sa inchid jurnalul, parca impotriva propriei vointe. 'Fooling others isn't fooling yourself, but fooling yourself is fooling everyone. ' ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sophie Adeline Clement - by Katya Sokorov - 23 Jul 2010, 00:29
Re: Sophie Adeline Clement - by Katya Sokorov - 23 Jul 2010, 14:21
Re: Sophie Adeline Clement - by Katya Sokorov - 25 Jul 2010, 14:11
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
雪 Sophie A. Rose 氷 | Katya Sokorov | 1 | 893 |
19 Nov 2010, 01:30 Last Post: Katya Sokorov |