O vizita in Sectorul Interzis
|
26 Jul 2010, 10:44
|||
|
|||
Luna se uita la fiecare dintre ei analizandu-i dupa care zambi si spuse :
-Se duce dupa Dumbledore ... nu e chiar asa o mare chestie . Rose o privi mirata iar Bell intreba : -Nu e mare chestie ?O sa mai zici asta si dupa ce iti ia vreo 5000 de puncte ... doar stiti cu totii cat uraste ... sa spuna ... -Sange mal , completa Rose atunci cand lui Bell incepu sa ii sune telefonul magic . -Si nu iti e frica ? intreba si Stefan privind-o tinta pe Luna . Luna se gandi putin inainte sa spuna ce vroia initial , si anume : ,,Am crescut printre Devoratori , nu imi e frica de acel mos smintit ! " , dar pana la urma zise doar : -Dumbledore nu e chiar atat de periculos cum pare ... Iar cand le vazu fetele aproape furioase ( mai putin Bell , care vorbea la telefon ) adauga : - ... nu ar face rau unui elev . Sau nu ar mai face ... -Ce vrei sa spui ? se repezi Stefan , curios sa afle mai multe . Dar Luna nu mai reusi sa raspunda pentru ca pe hol veneau pasii grabiti ai lui Madame Pince cu tonul sau nervos urmata de Dumbledore care incerca sa o calmeze : -M-a facut sange-mal Dumbledore ! Iti dai seama ? O eleva ! Si peorma mai era si obraznica ! Cica de ce m-am suparat ? N-am fost in viata mea mai nervoasa !!! Astropufa aia a fost , cea care ne tot face probleme !!! SI mai erau acolo si inca vreo cativa ... un Astropuf si trei Cercetasi !!! Luna rase incet . Habar n-avea Pince ca deja vorbisera cu Dumbledore . -Sunt sigur ca nu a facut-o intentionat , incerca Dumbledore sa o calmeze - mai mult pentru ca putea trezii elevii . -Ba da ba da ba da ba da ba da ba da ! se plangea pe acolo Pince . -Patetic , murmura Luna cu ochii in cartea acum nescrisa . -Ma faci tampita Dumbledore ? tipa Pince in continuare . Ei bine sunt foarte citita ... -Imi dau seama , incerca Dumbledore sa o linisteasca . Erau chiar langa curtea de langa clasa de Transfigurare si langa clasa de Farmece . Stefan dadu sa se ascunda dupa un raft de carti dar Bell il prinse de maneca si il aseza la loc in timp ce ea stie cu cine vorbea . Rose se uita spre sora ei si ii facu un semn usor din mana ca mai bine ar sta cu totii pe podea . Elevii s-au asezat si in urmatoarea secunda izbucni furtuna ... Pince intra in Sectorul Interzis si arata cu bagheta ei spre Luna : -Ea a fost domnule director ! Ea m-a facut sange-mal ! Luna zambi spre ea si spuse fara nici o inflexiune in voce : ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,478 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,896 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,348 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,682 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,776 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,251 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |