Just another mischief...
|
26 Jul 2010, 13:34
|||
|
|||
OOC: Sper sa nu va suparati ca am continuat eu
Era o dimineata de iunie, perfecta pentru o aventura in castel. Afara ploua, iar stropii grei de ploaie se izbeau aproape dureros de sticla geamurilor fumurii. Liniste..era o tacere ca de mormant, nu se auzea niciun zgomot. Insotita doar de sunetul pasilor si al respiratiei, Bell se plimba de una singura prin castel. Asculta cu placere ropotul ploii, iar gandurile ii zburau la toate amintirile placute. Adora sa se plimbe prin ploaie, chiar daca raceala o vizita doar cateva zile mai tarziu. Dar nu mai conta. Un zgomot ca de explozie in miniatura se auzi dintr'o clasa goala. Iar apoi aparu nimeni altul decat Filch, insotit de Dna Norris. "-Off, numai eu pot sa am norocul asta" murmura Bell, pitindu'se pe dupa o statuie. "-Va prind eu, puslamalelor!!" tipa barbatul, fluturand un bat. "-Oare pe cine vrea sa prinda?!" sopti Bell, confuza. Si atunci o vazu pe Helena impiedicandu'se. Era in stanga ei, insotita de Alice Swan. "-Heyy, te'am molipsit?!" chicoti Bell. "-Bellyshor, salut!" sopti Alice, iar Helena zambi. "-Se pare ca da, ce faci aici?!" intreba aceasta, vioaie. "-Afara ploua, deci, am iesit la o plimbare prin castel. Voi ce faceti?" raspunse cercetasa. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Just another mischief... - by Helena Daphne Rose - 26 Jul 2010, 11:26
Re: Just another mischief... - by Alice Swan - 26 Jul 2010, 11:36
Re: Just another mischief... - by Helena Daphne Rose - 26 Jul 2010, 11:48
Re: Just another mischief... - by Bell Evans - 26 Jul 2010, 13:34
Re: Just another mischief... - by Helena Daphne Rose - 26 Jul 2010, 13:53
Re: Just another mischief... - by Veronique A. Dupont - 26 Jul 2010, 14:15
Re: Just another mischief... - by Helena Daphne Rose - 27 Jul 2010, 13:03
Re: Just another mischief... - by Bell Evans - 14 Aug 2010, 17:52