Vesnica problema
|
26 Jul 2010, 13:49
|||
|
|||
"- Eu zic sa facem altceva. Pana la urma acestea sunt ultimile clipe de umanitate ale lui Nick" le explica Zoya
"- Ai dreptate" o aproba Helena visatoare "- Eu nu cred ca ar trebui sa facem ceva special" mormai Nick printre dinti Bell scoase un oftat lung, iar surorile se uitara una in ochii celeilate, incercand sa descifreze ceva. "- Cred ca ar trebui sa.........." incepu Zoya "- Sa mergem la Hagrid" o completa Helena "- La ce ar ajuta asta?" intreba Nick "- Pai, Hagrid stie multe lucruri despre diferite creaturi, iar eu sunt de parere ca te-ar putea ajuta cu noua ta viata" zise Zoya pe un ton scazut si timid "- Asta chiar ca-i o idee buna" comenta Bell "- Nu este deloc o idee buna. N-am nevoie de un stalp de telegraf obez, paros si nespalat sa-mi dea sfaturi" zise Nick dispretuitor "- Hei, ai grija cum vorbesti. Hagrid este printre cele mai de treaba persoane de la Hogwarts" il atentiona Helena "- Si vorbind de pliozitate. Nu cred ca-i cazul sa vorbesti de a lui, avand in vedere ca tu te transformi intr-un animal pufos" tipa Zoya la el "- Fetelor, cred ca suntem cam dure. Pana la urma trece printr-o perioada foarte grea" cuvanta Bell "- Cred ca-i dreptate" sopti Zoya printre dinti "- Deci, mergem la Hagrid sau nu?" intreba Helena "- Da" zise Bell "- Nu!!!" urla Nick "- Vei merge la Hagrid chiar daca vrei chiar daca nu" il avertiza Bell my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|