Thread Closed 
O vizita in Sectorul Interzis
27 Jul 2010, 13:23
-Domnule director , am spus adevarul , si acela ca nu am auzit niciodata de familia Pince dupa care mi-am adaugat parerea ,,cred ca are sange - mal " , spuse Luna la fel de normala .
Situatia ar fi fost chiar amuzanta daca nu ar fi fost asa de periculoasa .
-Este adevarat?intreba directorul uitandu-se spre ceilalti . Domnisoara Evans , va rog sa imi povestiti dumneavoasta , stiu ca in tine pot avea incredere .
Bell si Rose schimbara cate o privire dupa care Bell inghiti si spuse :
-In regula , eu . Deci ... cand ati venit data trecuta stiti ca Luna citea o carte despre horcruxuri .
-Asa este , continua .
-Stefan a spus ca poate doamna Pince a facut o vraja , pentru ca se suparase pe noi ...
-Din motive fanteziste , ca de obicei , o intrerupse Luna dar tacu atunci cand intalni privirea directorului .
- ... dupaia Rose a facut o mica comparatie de sunet intre ,,Pince" si ,,Prince" iar dupa v-a spus Luna ce s-a intamplat .
-Si mi-ati si citit gandurile , vorbi Luna privind direct in ochii albastri , acoperiti de rame groase ai celui care va decide ce este de facut .
-Nu,domnisoara Slytherin , nu v-am citit gandurile , doar ca le-am auzit .
Stefan rase incet iar Bell il fulgera cu privirea .
-Si mai si incalcau regulile scolii ! se criza in continuare Pince . Noaptea ! In sectorul interzis !
-Ma pot descurca , zise Dumbledore . Refuzi sa iti ceri scuze ? intreba adresandu-i-se iarasi Lunei .
-O sa imi cer atunci cand o sa am pentru ce , fu raspunsul decisiv al Lunei .
-Atunci verdictul este ...

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
O vizita in Sectorul Interzis - by Bell Evans - 20 Mar 2010, 12:20
Re: O vizita in Sectorul Interzis - by Luna Slytherin - 27 Jul 2010, 13:23

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Intamplari in Sectorul Interzis Anaella L. Hathway 40 5,397 12 Jul 2011, 15:31
Last Post: Desiree Rose Goth
  O plimbare in Sectorul Interzis Anaella L. Hathway 21 3,862 31 Mar 2011, 01:27
Last Post: Jack Diggory
  In sectorul interzis Luna Slytherin 2 1,345 15 Oct 2010, 11:15
Last Post: Luna Slytherin
  Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi Katya Sokorov 2 1,680 15 Oct 2010, 10:39
Last Post: Katya Sokorov
  Legitimatii Sectorul Interzis Katya Sokorov 1 1,770 19 Aug 2010, 13:05
Last Post: Katya Sokorov
  Sectorul interzis Ginny Malfoy 33 5,196 17 Jan 2008, 09:54
Last Post: Gemini Andre