Fum in noapte
|
30 Jul 2010, 13:30
|||
|
|||
Acum simteam cum sangele de viperin imi curgea in vine.Tot ce imi doream acum era sa o aud urland de durere pe Atsuko.Aceasta facu niste ochii imensi cand am intrebat-o de Lordul Intunecat.Bella ma privi si ea cu groaza.Nu eram obisnuita sa vorbesc despre el deoarece trecuse foarte mult timp.Era o perioada cand el ne vizita des ,iar parinti nu ma lasasera sa vorbesc cu el stiind ca m-ar putea rani.Insa intr-o zi am vorbit cu el.Era atat de bun si bland in fiecare cuvant si simteam ca orice spunea el era invaluit de mister si mereu avea de transmis un mesaj.M-am atasat de el deoarce incepuse sa vina in ficare zi si parintii mei desi erau ingroziti nu ii puteau interzice sa vina.
I-am privit semnul intunecat de pe bratul lui Atsuko amintindu-mi cand mi la aratat pe al lui.Eram doar o copila ce era fascinata de fiecare miscare a lui.Pana in ziua in care mi-a propus sa fiu un devorator al mortii si sa imi omor parinti pentru a-i arata lui loialitatea suprema.In clipa aceea fiecare secunda in care il vedeam precum un zeu s-a naruit.L-am refuzat si nu mi-a facut nimic ,insa mi-a promis ca intr-o zi ne vom revedea si ca aceea zi nu va fi asa de placuta. Mi-am amintit aceste lucruri deorece nu mai vazusem de mult un devorator al mortii si de mult nu mai pronuntasem numele lui. Bella inca ma privea incercand sa vada dincolo de ochii mei,insa nu putea trece peste furie. "Bella las-o se pare ca nu vrea sa ne povesteasca,te rog i-a un loc alaturi de mine!"Aceasta ma privit parca rugandu-ma sa renunt o clipa la orgoliu si sa o ajut pe fata,insa nu as fi facut acest lucru niciodata. Bella a ajutat-o pe Atsuko sa se aseze pe fotoliu langa mine parca incercand sa spuna ceva. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|