Plecarea
|
30 Jul 2010, 16:11
|||
|
|||
Rossette nici nu avu timp sa raspunda ca usa de la compartiment se deschise si Eduard Weasley intra pe usa:
-Hey Luna!Ce mai faci?intreba el. -Buna Eduard!Uite acum am gasit un compartiment,poate sa stea si el aici?ii intreba ea pe Gera si pe Rossette. -Desigur eu il cunosc,am fost vecini,zise Gera. -Gera tu erai?Ce mai faci amice? Cei doi dadura salut.Si apoi Rossette deschise gura sa zica ceva: -Eduard,cred ca si tu esti la Astropufi pentru ca vad ca o cunosti pe Luna... -Desigur!Eu si cu Luna ne cunoastem de anul trecut de cand ea a fost sortata la Astropufi am fost primul care i-am zis "Bun Venit!",zise Eduard si zambi.Voi la ce case vreti sa cadeti,pentru ca vad ca inca nu aveti nicio curea cu vreo culoare,deci sunteti boboci. -Amandoi vor sa cada la Cercetasi din pacate,zise Luna. -Stiti,nu prea sunt Astropufi asa curajosi,dar Luna este foarte curajoasa,zise Eduard.Hei!Uitati a venit caruciorul cu mancare,as vrea 5 cutii cu broscute de ciocolata si doua cutii cu fasole cu diferite gusturi,zise Eduard si ii dadu banii doamnei cu caruciorul.Voi ce va luati? If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Plecarea - by Rossette Mandrake - 15 Jul 2010, 15:36
Re: Plecarea - by Gera George Rybak - 15 Jul 2010, 16:06
Re: Plecarea - by Rossette Mandrake - 16 Jul 2010, 14:21
Re: Plecarea - by Luna Slytherin - 26 Jul 2010, 18:57
Re: Plecarea - by Jack Diggory - 30 Jul 2010, 16:11
Re: Plecarea - by Luna Slytherin - 30 Jul 2010, 21:04
Re: Plecarea - by Ashlyn Meester - 11 Aug 2010, 19:48