Aventuri in miez de noapte
|
31 Jul 2010, 20:42
|||
|
|||
"-Stiti ce? Eu m'am plictisit de jocul asta!" spuse Bell, ridicandu'se de pe canapea.
"-Sincer..si eu, dar ce sa facem altceva" chicoti Helena. "-Haideti sa facem o tura prin castel" propuse Sophie. "-Ai dreptate.." murmura Bell. "-Nimic nu se compara cu o escapada nocturna!" chicoti Helena. "-Mai ales daca mergem si la bucatarie, mi'e cam foame" insista Sophie. "-Stati asa" striga Bell, iar cercetasele se intoarsera spre ea, alarmate. "-Hmm?" mormai Helena. "-Daca Filch sau Snape sunt inca acolo" sopti Bell, aratand spre zid. "-Pai..am putea cere Camerei sa ne arate daca mai e cineva in afara ei" spuse Helena. Nu era nimeni in imaginea aparuta, deci fetele iesira din camera, la adapostul pelerinei invizbile. "-Sper sa nu ne intalnim iar cu Snape" murmura Sophie, care statea la mijloc. "-Am sa'i dau un picior undeva" mormai Helena, iar Bell izbucni in ras. "-Cine e acolo?!?!?" striga o voce groasa. "-Filch, ne'am ars" sopti Helena, speriata. "-Imi pare rau" sopti Bell, ingrozita. "-Sa mergem, lasati scuzele pe mai tarziu!" le grabi Sophie. Incepura sa alerge pe coridor, dar pasii lor speriati le dadeau de gol.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,067 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,845 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,396 |