|
01 Aug 2010, 19:59
|
|
Matt I. River
|
RP Posts: 158
Casa: Niciuna
Galeoni: 2160
Animal: Labrador Retriever Auriu - Rusty
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
Oke, si eu pe-aici Cateva dintre wallpaper-urile folosite pe post de desktop de-alungul anilor Fraza asta imi place...notat  ..asa, mai departe Le pastrez pe toate de cand mi-am luat primul calculator (ce amintiri 8-> pe atunci stateam pe 64 RAM 8-> gen.. "Click" ... ... ... ... ... ... ... ... ... "Na, na na na, o na na na"... ... ... ... ... Eu: "Nu nu mi-e foame, abia ce am luat micul dejun" - Tovarasa mama : "Dar e ora 2 :|" - Eu: "A, da? Uu, s-a deschis My Computer Tehnologieee =p~" Pe atunci stateam cu desktopul ala de la incept, cand instalezi Ferestre 98 sau XP Un an mai tarziu mi-am luat comp nou Si mna, am cunoscut si eu "lumea buna" Alta poveste, deviem de la subiect Oke, nu o sa pun chiar toate desktopurile, o sa pun doar cateva, pe ici pe colo
...........................................................................................................
Ce?!? Imi placea jocul asta >  Asa, radeti radeti
Stiu, stiu
Hmm... Bula, ce faci? 'A la care Bula: DA!
Oh, yeah
Asta-i mai recenta .... ... .... Acum ce mai e?!? Imi place rosu, da! >
Unu mai chipes ca celalalt
"Welcome to my World" "Thanks, do ya' have any IceTea 'round here?  "
Si asta e desktopul meu acum  ) Tare, nu?
Si o sa-l schimb cat de curand cred  ? Depinde Kay, eu v-am lasat, ma duc sa mananc "Da, da, vin :-L De 5 ani tot ma chemi la masa da' ce-ai vrea sa fac daca nu s-a deschis My Computer L-)"
|
|
Users browsing this thread: 3 Guest(s)
|
|