Dust and Whispers...
|
01 Aug 2010, 20:53
|||
|
|||
"Oh...Damn it..."exclama Yvi, aruncand perna la o parte. "Bine ca ma atentionati pe mine, nataroaicelor, ca sforai noapteaa..:-w:-w".
Isi lua bagheta de pe noptiera, si pleca din dormitor, lasand comentariile undeva in aer. Inchise ochii si incerca sa se calmeze. 'Frate, mi-as dori sa se termine odata..' Se uita in stanga si in dreapta, sperand sa NU gaseasca pe nimeni. 'Nu ar trebui sa imi fac griji...La ora asta, inafara de Pevees, nu mai bantuie nimeni pe coridoare..' Unde putea sa mearga la ora asta?..Undeva unde sa fie in siguranta, undeva ca... "Bingo!!^^ Camera Necesitatii, viiii...Aoch!" Fiind prea entuziasmata, Yvonne nu mai vazu stalpul ala din piatra masiv asezat in mijlocul coridorului, si care avea o placuta pe care scria: Yvonne Dallas, sa nu te puna mama naibii sa te busesti de chestia asta la ora 1.00 noaptea, in drum spre Camera Necesitatii. "O sa ma prefac ca nu am vazut."mormai bruneta, mergand mai departe. 'Deci.ce as putea sa imi doresc?..O camera in care sa ma relaxez, sa trag un pui de somn...Hm..Poate...' Dar nu mai continua. Usa se deschise cu un scartait ingrozitor, lasand-o pe Viperina sa intre. 'Stai putin...Acolo nu e?' Edit: n-am idei la ora asta, guys..:-<...Plus ca mi-e soomnn=)))..Deci..forgive me de data asta..; ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Whispers in the dark | Effy K. Dietrich | 12 | 2,938 |
18 Jan 2012, 00:00 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
Hear the whispers in the dark.. | Megan Mcbride | 28 | 7,596 |
21 Feb 2011, 18:03 Last Post: Raizen Isildur |