Mai in gluma mai in serios!!!:)
03 Aug 2010, 11:41
Dar sti de ce sunt atat de multi dominati de neveste? Multora le e lene sa se gandeasca si la problemele din casa, la bani sau la alte chestii Finna) Si ce s-au gandit ei? "Mah, oricum nu ma deranjeaza asa tare, ia sa dau eu banii pe mana nevestimii, sa conduca ea casa si eu mai semnez o hartie doua pe acolo pe unde trebuie" Adica, sa fim serios Asta nu e un adevar? Cati barbati lucreaza in contabilitate? Finna) Nu prea e corect.. fata de ambele sexe dar.. Viata nu e corecta, nu? Si partea masculina really sucks cand vine vorba de bani Putini sunt aia care stiu sa ii administreze cum trebuie Adica, din oamenii de rand, angajati la stat sau la patron, nu ma refer la afaceristi sau la patroni Aia se mai pricep cat de cat Pe de alta parte, sunt si cei care chiar sunt tinuti sub papuc nu pentru ca asa au decis ei ci..din alte motive Si, in final, cei care sunt aproape de perfectiune (mama, ce am scos-o pe asta L-)) si in a caror familie, ambii au autoritate in egala masura Deci daca barbatul vrea ceva si femeia altceva, intreaba si copilul ce vrea Si daca n-au copil, intreaba cainele sau pisica sau ce animal au Si daca nu au nici animale apeleaza la vecini sau la un psiholog Si deja ma bag in duscutii filozofice "Te distrug PSI-ho-ho-lo-GIK" Finna)

Oke, bancuri, bancuri

Un cetatean, avand o broasca pe cap, se duce la doctor, cu speranta ca il va ajuta. Ajunge la cabinet, ciocane la usa si da sa intre. Face un pas doi..."A la care broasca:
-Ia uitati, Domnule Doctor, ce mi-a crescut din fund. =)))

Doua bufnite pe o creanga.
Prima: Buhuhu!
A doua: Da' buhuhu la ma-ta, ca m-ai speriat. :-L

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Mai in gluma mai in serios!!!:) - by Matt I. River - 03 Aug 2010, 11:41