O veste imbucuratoare
|
03 Aug 2010, 13:52
|||
|
|||
wow... i ain't see that coming
am vazut de cateva ori la topicul tau ... Ivy ca Bells urmata de toata lumea... spunea cat de mult iii este dor de tine si am vazut ca esti o membra destul de importanta a forumului dupa numarul de mesaje pe care il ai.... so... cand am vazut postul lui june am ramas ceva de genul ... cum de tea dus mintea sa faci asa ceva.... sati inscenezi propria moarte .... foarte tare....imi pare reau ca nu mam gandit eu la asta prima si deci... Welcome back si sper sa te distrezi la fel de mult ca inainte sau chiar mai bine si sper sa devenim prietene rapid as avea totusi o mica intrebare sigur nu esti zombie? deci in legatura cu petrecerea.... vad ca seful huhurezilor se chinuie de un secol sa organizeze o petrecere si nu reuseste acum in sfarsit are un motiv bun PS: la perecerea de reintoarcere a lu Sherry eu sunt organizator ![]() as asculta chiar si muzica rock finlandeza [hard rock alelujja ]decat Justin Biberon iar despre mancare mie imi e tare pofta de o prajitura Degetica [nam mai mancat de mult] si o friptura de spiridusi edit juma de ora mai tarziu: Dess... ar trebui sa te insipiri de aici si sa incepi un nou fic Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|