Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
03 Aug 2010, 14:36
|||
|
|||
Matt I. Carter Wrote:Mi-e foame = Mi-e foamecrudul adevar o batranica de vreo 80 si ceva de ani se duce la o banca cu gandul sa depuna niste bani Casiera: si cat vreti sa depuneti? Baba: 10 milioane de dolari Casiera: pai nu se poate aici... pentru sume asa mari trebuie sa vorbiti cu directoru Se duca baba la director si completeaza un milion de formulare. La sfarsit, directorul o intreaba: Directorul:Cum ati reusit sa faceti atatia bani? Baba: Din pariuri maica. Directorul: Cum adica din pariuri? Baba: Pai spre exemplu eu vreau sa pun pariu cu tine pe 100000 de dolari ca ai testiculele cubice. Directorul: Cum doamna sa am testiculele cubice. Dar daca vreti dumneavoastra sa puneti pariu? vreti sa va si arata? Baba:Nu, nu acum.. maine dimineata ca asa fie si avocatil meu de fata. Toata seara. directorul s-a uitata in oglinda ca sa fie sigur si fara urma de indoiala ca testiculele lui nu sunt cubce. A doua zi dimineata, baba si avocatul in biroul directorului. Directorul isi da pantalonii jos. Baba: va suparati daca le pipai, ca sa imi dau seama mai bine daca sunt cubice sau nu? Directorul da din cap si baba inepe sa verifice. In momentul ala , avocatul incepe sa se dea cu capul de pereti. Baba: Da, domnle... nu sunt cubice Directorul: Da avocatul cea patit Baba: am pus pariu cu el pe 1000000 ca in dimineata asta voi pipai testiculelel directorului bancii din centru Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|