Zile de vacanta
|
04 Aug 2010, 12:35
|||
|
|||
Chiar inainte de a o auzi pe Helena, Isa statea in fata lui Matt, care o privea ingrijorat.
''- Uite.. nu e nimic. Adica..'' ''- Iss.. stii ca nu-mi place sa ma minti.'' spuse el scurt. Asta o bloca total pe fata. Atunci isi dadu seama ca era cel mai bine sa-i spuna adevarul. ''- Da.. Stiu. Si imi pare rau. E doar.. stiu ca sunt aici, si ca poate nu ar mai trebui sa conteze chiar asa mult pentru mine, dar.. mama mea a plecat din tara. Si chiar daca.. oricum o vedeam numai in vacante.. acum stiu ca ea nu va mai fi nici atunci acasa..'' Cercetasa era uimita pana si de vocea ei, care era tremurata din cauza lacrimilor ce-i inundasera ochii. ''- Off.. vino aici..'' ofta Matt si o imbratisa sarutand-o pe frunte. ''- Nu vreau sa mai afle nimeni. Dar sunt o persoana foarte rea cand vine vorba de jucat teatru.'' ''- Dar nu e nevoie.. doar.. zambeste in continuare, daca nu vrei sa mai spui nimanui.. bine?'' ''- Da..'' raspunse fata in timp ce Matt o saruta. Cand auzise tonul Helenei, Isa se intoarse cu un zambet vag, dar curios in sufragerie, unde cele trei fete o anuntasera ca vor face gratarul, apoi vor vedea cateva filme. Isa il privi pe Matt, iar acesta ii intoarse un zambet cald. ''- Bine.. Suna foarte bine.'' surase ea. OFF: Sper ca e bine.. ; )) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,987 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |