Zile de vacanta
|
04 Aug 2010, 18:41
|||
|
|||
Toate fetele se indrepata rapid spre curtea din spate pentru a afla sursa zgomotelor.
Matt statea intins pe jos intre cioburi de la farfuriile sparte. -Matt, esti bine? Tipa Isa ajutand-ul sa se ridice de pe jos. -Stai linistita, draga mea, n-am nimic. M-am impiedicat de un bustean. Nu-i nimic grav. -Nimic grav? chicoti Bell. Mi-ai spart farfuriile. Este foarte grav. Baiatul rase si dintr-o singura miscare de bagheta repara toate farfuriile. -Se pare ca aduc ghinion. zise Sophia zambind -Oo, te-ai intors. remarca Matt. Ce-i cu minunea asta, parca vroiai sa-ti petreci toata vara zburand. -Da, continua Alice,Ce cauti aici. -Pai, nu puteam sa stau departe de voi prea mult timp, asa ca m-am intors. Fetele se emotionara si o imbratisara toate pe Sophia. -Sa-ti fie rusine, surioara. Mi-ai stricat toate planurile. Eu care vroiam sa-ti fac o petrecere surpriza. Zise Alice, prefacandu-se dezamagita. -Nu-i nimic, se face, doar ca n-o sa mai fie surpriza. -Si, pe unde te-ai plimbat? intreba Helena curioasa. -Ei,va povestesc alta data. Dar Rose unde este? Bell raspunse imediat fara macar sa sea pe ganduri, raspunse de un milion de ori la intrebarea asta. -E plecata in Coreea. -Si Bella si Desiree? -Le-am trimis si lor invitatii si ar tebui sa vina. -Atunci, hai sa facem gratarul asta si sa ne punem pe petrecere, zise Matt incercand sa aprinda focul. OOC: scuze Matt ca m-am bagat peste tine, sper sa-ti placa cum am continuat, daca nu, sa-mi zici sa il sterg ![]() Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,987 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |