Zile de vacanta
|
04 Aug 2010, 18:42
|||
|
|||
"Incendio" isi spuse baiatul in minte, indreptandu-si bagheta spre lemnele pregatite pentru gratar. Aceasta incepura sa arda numaidecat.
-Sigur esti bine? intreba Bell. Matt incepu sa rada. -Parca as fi un batranel de 80 de ani care a cazut pe scari. Sunt bine, Bell, sunt bine. -Dar totusi, cum ai reusit sa te impiedici? intreba Isa ingrijorata. -Pai.. Si se apleca sub masa pe care stateau acum farfuriile abia reparate. -Mi-am facut un nou prieten, spuse acesta aratand cu bagheta spre ratonul impietrit intr-un mod ciudat, ca si cum si-ar tine coada in brate. -Ala e.. un raton? intreba Bell alarmata. -Da, este. -Doamne, sper sa nu mai fie si altii prin jur. -Nu cred, spuse Matt. -Oricum o sa verific mai tarziu, raspunse Bell. Ce ai de gand sa faci cu acel raton? -Hmm.. - Fera Verto - Animalul se transforma sub ochii lor intr-un pahar din cristal. -O sa ii dau drumul cand plecam, raspunse baiatul. -Deci.. ai vazut ratonul, te-ai speriat si ai cazut? intreba Helena sarcastica. -Nu chiar. Era sa calc pe el in timp ce aduceam farfuriile din bucatarie. A avut noroc, insa eu nu am fost atat de norocos. "Wingardium Leviosa" O bucata cilindrica de lemn se ridica usor in aer, apoi fu aruncata langa restul, in interiorul gratarului, dupa care fu mistuita de flacari. -Am alunecat pe lemnul ala cand m-am ferit sa nu il calc pe micutul nostru prieten. Ma gandeam sa il pastrez ca animal de casa. -Nici sa nu iti treaca prin cap, Matt! spuse Isa pe un ton categoric. -Glumeam si eu, cei? chicoti Matt. -Bun, am rezolvat-o si pe asta, le striga Sophy fetelor. Ce spuneti, mergem inapoi in casa si pregatim tot ce ne trebuie pentru gratar? Acestea aprobara si se indepartara incet. -Ai grija sa nu iei foc, Matt, rase Sophy. -Am spus ca ratonul a avut noroc, nu tu, Soph. Nu scapi de mine asa usor, rase acesta. -Cum spui tu.. OFF: Da, Soph, vreau sa stergi postul Sigur :-J Helena, tu vrei sa ma omori, nu? Recunoaste ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,987 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |