Dust and Whispers...
|
04 Aug 2010, 18:48
|||
|
|||
Viperina se imbufna si isi sprijini fata de mana sa:
"-Adevar." "-E adevarat ca...te plictisesti?"intreba Sophie. "-Sincer? Da!" "-Hei , hei , hei...ati uitat cine e cu voi?"ranji Helena. Sophie se uita ingrozita la ea si se arunca pe canapea , cu mainile la urechi , mormaind "Nu-uri". "-Ce ai?"intreba exasperata Yvonne. "-Nu..."sopti Sophie. "-Oameni buni , imi explicati si mie ce se intampla?:-w"se revolta bruneta. Sophie ofta , se linisti...si se ridica in capul oaselor , uitandu-se suparata la Helena. "-Pai , tocmai vroiam sa va propun ceva Stiti , cand lumea imi spune ca se plictiseste , un singur cuvant imi vine in minte..."ranji Helena. "-Si care e ala?"intreba zambind larg Yvonne cu glasul nerabdator. "-Farseeeee!!!" "-Oh :>...si de asta te-ai suparat mai Soph?" "-Crede-ma , nu stii in ce belele ne baga de obicei!" "-Oh , relax , take it easy...Promit ca de data asta imi vor iesi farsele!"incerca sa o convinga Helena pe Sophie , desi stia prea bine ca in adancul sufletului vroia si ea asta. Era ceva contagios , ce se transmitea de la prieten la prieten. Sophie ranji si ea , iar Helena citi in ochii ei aprobarea. "-Oricum , faceam o farsa chiar si daca n-ai fii vrut."o ironiza ea. "-Farse...suna interesant! Incepem acum?:>"propuse Yvonne. "-Normaal , but first...avem nevoie de o idee originala si traznita."medita Helena. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Whispers in the dark | Effy K. Dietrich | 12 | 2,927 |
18 Jan 2012, 00:00 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
Hear the whispers in the dark.. | Megan Mcbride | 28 | 7,592 |
21 Feb 2011, 18:03 Last Post: Raizen Isildur |