Zile de vacanta
|
04 Aug 2010, 22:46
|||
|
|||
Sophia se indrepta spre bucatarie pentru a le aduce fetelor cate o limonada. Se indrepta spre frigider si spuse:
-Buna Ichi, Pa Ichi! luand limonada, cateva pahare si indreptandu'se catre iesire. -Buna si tie, Soph, raspunse acesta scotand capul din frigider. Sa le multumesti fetelor pentru ajutorul acordat si pentru preocuparea dovedita. Dar nu va faceti griji, gratarul se face si singur, nu am absolut nicio nevoie de ajutor. -Bine, o sa vad ce pot face, spuse ea iesind din bucatarie. -Ce spunea Matt in bucatarie? intreba Isa. -Ah, va saluta! -Dar paru sa zica mai mult decat atat, insista cercetasa. -Spunea ca ne e foarte recunoscator pentru ca il ajutam la gratar. -Liniste, nu aud ce spun, zise Helena iritata. -Daca are nevoie de ajutor, merg eu sa il ajut, oricum am mai vazut filmul, zise Alice ridicandu'se de pe canapea si iesind in curtea din spate. OOC:Multumesc Aly pentru ajutorul acordat in scrierea acestui RPG Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,944 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |