Fum in noapte
|
05 Aug 2010, 17:24
|||
|
|||
ooc: Fetelor imi cer mii de scuze, am plecat in vacanta pe neasteptate si am stat foarte mult, marti am venit si eu si ieri am fost la ziua prietenului meu, imi cer zuce ca nu am mai postat de cred ca aproape o saptamana si ceva, miii de scuze, si multumesc pentru ca nu m-ati uitat si m-at inclus si pe mine in conversatiile voastre.
bic:Imi aminteam vremurile de demult, in care statea cu matusa mea, si imi povestea despre cat de frumoasa este viata, ce darur are ea, si cu cat patos ar trebui sa o traim. Credeam in tot ceea ce imi spunea, credeam ca totul este asa cum matusa mea incerca sa-mi spuna.O credeam pentru ca parea ca stie totul, ca trecuse prin viata.Da nu ma inselasem, mattusa trecuse prin momente cumplite ale vietii, si acum ajunsa in acest stadiu incepea sa vada partea buna a lucrurilor. Cu timpul am realizat aceste lucruri, si am realizat faptul ca viata nueste chiar atat de frumoasa, insa trebuie sa privesti partea buna a acesteia.M-am trezit ca dintr-un vis, le priveam pe fete, si instinctiv, am luat-o in brate pe Bella,nu stiu de ce, cred ca a fost un simplu impuls. Nu am patit-o la fel si cu Alice, m-am intors spre ea si doar i-am zambit prieteneste, am luat bucata de ciocolata, preferata mea, si am mancat-o cu pofta "Imi pare rau, sincer!" i-am spus printre inghitituri. Le-am zambit amndurora si am asteptat reactia lor, imediat dupa ce m-am asezat mai comod in fotoliu. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|