Pride goin' down [ Draco x Harry ]
05 Aug 2010, 23:08
Am decis sa citesc un fic de pe acest forum, cu Harry Potter, logic (asta cautam). Cand am vazut la nume Harry+Draco - am ramas asa:
Citesc tot si va voi lasa un comment. Scuze, nu va fi chiar lung, deoarece nu sunt la zi.
Imi place foarte mult prologul.

Capitolul 1.

Deja imi place cum incepe. Atatea emotii puternice ... Imi place, Harry e indragostit de Draco si chiar simte ceva destul de puternic, dupa cate vad.
In acest fic pare ceva interzis, dar atat de pasional!
Sunt inca socata, mai ales ca e primul fic slash HP, in limba romana, pe care il citesc. Smile
Imi place cum e descris Harry. Exact cum il prefer eu. E un pic neglijent fata de propria persoana, adica nu se place (dar noi si Draco stim cat de dulce este).
Ce noroc pe el, a intarziat la potiuni si Snape inca nu era in cabinet. Altfel era sa ii scada puncte. Sau sa se aleaga cu o detentie. Stati ... nici elevii nu erau. Dar era Draco. Sigur, era Draco - ironic, ca intotdeauna.
Aha, deci toti erau in clasa ... Harry e atat de beat de dragoste, incat nu mai observa pe nimeni in jurul sau, in afara de EL.

Nu putea fi totul perfect. Ehh.
In primul rand, nu imi place ca lui Snape ii ziceti Plesneala.
Sper ca lui Draco nu ii ziceti Recreadinta.
Si personalitatea lui Severus ... in ficul vostru e prea de tot. Voi incerca sa nu dau atentie mare la acease chestii, dar oricum.

Si ce nu s-ar intampla, Harry tot la Draco se gandeste. Asta imi place.

Ha, si in acest fic Pansy umbla ca o catea din urma lui Draco. Ma enerveaza deja tipa. Partea asta e mai funny, cum sa nu - Malfoy
Imi place ca scrii la persoana 1. Deci ar fi fost bine si la 3.
Inseamna ca si Draco are o obsesie fata de Harry si nu ii place deloc asta. Macar bine ca recunoaste.

'Sta cu sange-mali, are o fata de ratat, niste ochelari de la second hand, e ORFAN, si...'

Mi-a placut asta. Asa gandeste Draco. E perfect. Si cu toate asta, il place.

Cand vroiam sa dau la la partea urmatoare, am observat niste comentarii de genu: WTF nu pot sa cred
Si draco e gay?
De ce

Nu am nimic cu persoana care a scris commul. Dar acesta e un fic slash (voi trebuia sa mentionati de la inceput, pentru cei care nu stiu ce inseamna). E si normal ca ambii sa fie gay. Exista mii de ficuri de genu, sa fim seriosi.

Ma bucur ca Harry, chiar si indragostit, nu uita ce ticalos e Draco cand vrea si cand nu vrea Imi place cum ii vorbeste.

Cat as vrea, nu pot sa ignor comportamentul lui Snape. Nu e logic ca un profesor sa se poarte asa, chiar si intr-un fanfic. Serios ... la urma urmei nu-i copil mic!

- ... Iti tii dracului gura, daca nu cumva vrei sa ti-o inchid eu cu forta, sa te aduc mai aproape de maica-ta...

Replica asta chiar a fost cruda. nu ma asteptam de la Draco. Nici chiar asa. Pot sa sper ca Harry nu a luat-o chiar asa aproape de inima.

Asa ... Harry devine isteric. Cu ce e vinovata oglinda aia? Va spun eu - cu nimic. Chiar mi s-a facut mila de el. Sper ca totul va fi bine pana la urma si ei doi vor fi impreuna.

Mda, foarte modest e Draco - se crede top model al viperinilor. Mai degraba s-ar potrivi - Printul Viperin. Asa si este.
Iar Pansy isi baga codita unde nu ii fierbe oala.
A vazut ce a facut Harry. Ar fi trebuit sa simta altceva. Si sa nu ii raspunde la sarut viperinei. Pansy, Pansy ... nebuna. Ma enerveaza. E prostuta.

Asa. Imi place cum a analizat Harry fiecare replica scoasa de Pansy si fiecare de Draco. Ai descris bine. Dar nu mi-a placut ce a facut la urma. Nu mai inteleg, se iubesc sau se urasc. E logic ca sunt ambii la granita, dar nici chiar asa.

Lui Draco ii pare rau de Pansy. Mie nu. Deloc.
Ha-ha-ha, ce am mai ras la fraza asta:

'Stii, Pansy, m-am indragostit de Harry Potter.'

Draco e ironic si cand gandeste. Il ador pe baiatul asta.
Cred ca Pansy ar fi lesinat, sa auzit asa ceva.

Continuam sa plang ca boul. - cred ca se putea si fara ceea ce am subliniat. Ma enerveaza cuvantul acesta - bou. Nu se potriveste deloc in context.

Dar imi place scena data. Sa vedem mai departe.

Asa, voi decideti - ori Malfoy, ori Recreadinta. Ati folosit ambele variante in fic si asta nu e bine deloc. Eu va sfatui sa redactati si sa folositi doar numele originale, cat si la case, si la numele de familii - la toti. Asa va arata mult mai bine, credeti-ma.

Asa ... Harry intai face si apoi se gandeste. Gryffindor - diagnoza.
Sper sa fie totul bine ...

S-au insultat, sau batut si acum se saruta. Perfect. Imi place. Smile
Dar nu exista nimeni in Hogwartsul asta creat de voi? Profesori? Filch? Dumbledore? Alti elevi? Strigate, urlete, batai si nimeni nu vine.

- E-esti bine, Draco?

Aici am ras cel mai mult de pe tot parcursul ficului. Il intreaba daca e bine, dupa ce l-a blestemat de-a binelea Oh, Harry, Harry.

Sau sarutat iar. Sweet. Imi place cum decurg lucrurile pana acum.

- Serios? Eu nu te plac.
'Eu te iubesc,boule.'

Asta a fost tare!!! Ce-am mai ras!
Sa vedem reactia urmatoare.

Totul revine la normal. Ura. Dusmanie.
Iar apare Severus acesta oribil pe care la-ti creat voi. Doamne, nu imi place deloc! Ce fel de "crucio" in scoala, voi va dati seama?

Draco e nemultumit de actiunile lui Snape, care l-a razbunat, intr-un fel sau altul. Mmm, si normal, doar simte altceva pentru Harry, nu ce crede Severus. Dar face si el acelasi lucru. Oh, serios, deja nu imi place capitolul acesta. E prea ireal chiar si pentru un fic, serios.
Ceea ce se intampla nu e deloc normal.

Cap-De-Mort - si aici ar fi mai bine - Voldemort. Serios, schimbati numele.
Cele originale suna mult mai frumos.

Astept continuarea.

[Image: f_picresized1m_1af8237.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - by Andreea Rose - 05 Aug 2010, 23:08

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter și Metodele de Raționalizare Munro Kirkner 0 1,699 07 Jan 2013, 23:51
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter fiction Kennya Allen 9 4,083 07 Jan 2013, 23:28
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter si mostenirea celor cazuti Rio Black 2 1,760 09 Dec 2011, 23:48
Last Post: Eliza G. Blest
  Harry Potter: O parodie oarecare Rio Black 5 2,429 24 Oct 2011, 21:06
Last Post: Victor A. Olivier
  Harry Potter si Sarpele Mistic (+16) Munro Kirkner 18 6,388 23 Dec 2010, 18:49
Last Post: theeoblk
  Harry Potter si Viperinul cu colti Alice Gontier 0 1,654 14 Nov 2010, 16:33
Last Post: Alice Gontier
  Harry Potter 9 Jack Diggory 3 2,243 15 Aug 2010, 20:07
Last Post: Helena Daphne Rose
  Harry Potter si Noul Cap-De-Mort Jack Diggory 80 16,898 03 Aug 2010, 08:54
Last Post: Bella Emily Rose
  Thornes Of A Rose [ A Draco and Ginny story ] Ginny Malfoy 16 4,748 25 Feb 2010, 18:31
Last Post: HerArgus
  Harry Potter si Lupta Pentru Dreptate Avril Arakawa 9 3,208 30 Dec 2007, 20:59
Last Post: Angela Slytherin