Cho si Snape
06 Aug 2010, 22:17
Am sa imi exprim si punctul meu de vedere. Nu e neaparat ideea ca un adult e cu o adolescenta(pe PROTV gasesti cazuri si cazuri, iar in plus am auzit de mosi de 60 de ani cu tipe de 20, deci...mna.)
Cum sa spun...Nu imi place ideea ta care ai zis-o ca cica
Quote:amandoi pot sa iubeasca.
NU mi se pare corect cum ai spus. Doar toata lumea iubeste. Chiar si Voldemort a iubit ceva odata, nu? A iubit Hogwartsul. Dupaia nu l-a mai suferit, dar l-a iubit. Si mai iubeste puterea(si asta e un punct de vedere, nu?)
Revenind la Cho si Snape, ei iubeau, dar cum am mai spus sus, ei nu se iubeau unul pe altul, sau vreunul sa il iubeasca pe celalalt(cum a fost odata Hermione cu Lockhart)...deci asta nu sunt deacord. Au ei in comun ceva, dar Cho l-a iubit pe Cedric iar Snape pe Lily...e chiar o foarte mare diferenta.
Sa mai dau un exemplu: Gigica are in comun ceva cu Gigel: patinajul, dragostea pentru fotografii, sau literatura. Dar nu e obligatoriu, ca Gigica sa il iubeasca pe Gigel. Poate sa vina Gigicuta si sa nu aiba asa de multe in legatura cu Gigel, dar ei sa se iubeasca.
Ai prins ideea?(cu siguranta nu) dar vroiam sa spun ca nu conteaza ca au in comun ce ai mai insirat tu pe acolo.
Niciunul din ei nu simte vreun sentiment pentru celalalt. Nu prea sunt deacord cu ceilalti in privinta faptului ca ea e sensibila si el artagos (NU, sa stiti ca NU imi place cuplul=)) ) si asta ar fi ceva rau. Poate Xulescu sa fie artagos si Xulesica sensibila, dar daca se iubesc, Xulescu poate sa fie bland si Xulesica tare ca fieru...
Ma rog, nu stiu daca ai inteles din ce am pomenit(Si ma indoiesc) dar iti spun concluzia: Nu imi place cuplul.

PS: E un cuplu care nu poate exista, iar mie nu imi plac cuplurile inventate gen HermionexNeville! Nici ei deasemenea nu au nimic in comun.
Clara ideea.
PS: Ce am vorbit pe aici Finna!

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Cho si Snape - by Luna Slytherin - 03 Jul 2010, 21:21
Re: Cho si Snape - by Helena Daphne Rose - 03 Jul 2010, 21:42
Re: Cho si Snape - by Bella Emily Rose - 03 Jul 2010, 21:56
Re: Cho si Snape - by Desiree Rose Goth - 04 Jul 2010, 00:31
Re: Cho si Snape - by Ginny Malfoy - 05 Jul 2010, 00:25
Re: Cho si Snape - by Luna Slytherin - 05 Jul 2010, 10:48
Re: Cho si Snape - by Luna Slytherin - 09 Jul 2010, 21:11