Nimic mai mult decat putina liniste..
|
09 Aug 2010, 17:48
|||
|
|||
OOC: Sper ca am continuat bine
Pentru prima data in acea seara, Bell incepu sa rada. Toti o privira amuzati, iar Rose incepu sa rada si ea. "-Ma scuzati..dar chiar e amuzant tipul asta" chicoti cercetasa. "-Ne bucuram ca esti vesela Bellyshor" spuse Al, zambind. "-Si eu ma bucur ca te incanta prezenta mea, scumpa domnita" murmura portretul. Bell ramase uimita, dar incepu sa rada iar. "-Esti foarte galant, tinere cavaler" il complimenta ea. "-Ooo, nu mai vorbesc de incantatoarea voastra prezenta" sopti tanarul din imagine. Bell se inrosi. "-Bellyshor, de ce te'ai inrosit asa?" chicoti Rain. "-Ti se pare doar" murmura cercetasa, razand. "-Cred ca ar trebui sa ii dai din roseata ta lui Jenny" chicoti Stefan. "-Dap, tu esti mereu palida, e ciudat sa te vad asa nunim!!" spuse Rose, mirata. "-Haideti, terminati, e doar putina roseata" chicoti Bell. "-Intr'adevar..incepe sa revina la normal" anunta Stefan. "-Dap..esti aproape la fel de palida ca la inceput" chicoti Jenny. "-Sa ne continuam jocul" murmura Rain, pierduta in ganduri. "-Eu intreb!!" spuse Rose, vioaie. "-Ok, eu am dat o provocare buna, deci ma retrag" chicoti Alice. "-Pai atunci..am sa te intreb pe tine" murmura Rose. "-Ai grija, Al, nu'mi place tonul ei" sopti Rain, izbucnind in ras. "-E prea..malefic" chicoti Bell. "-Deci! Alice, adevar sau provocare?" intreba Rose, zambind larg.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mai mult sau mai putin singura | Alexandra Victoria Cooper | 2 | 1,555 |
11 Aug 2011, 21:01 Last Post: Alexandra Victoria Cooper |