Nimic mai mult decat putina liniste..
|
09 Aug 2010, 18:01
|||
|
|||
Bell sovai o clipa. Stia ca Rose are idei prea..ingenioase cateodata.
"-Aleg provocare" murmura cercetasa. "-Sincer..imi pare rau de tine" ofta Alice. "-Daca ma crezi..si mie imi pare" chicoti Bell. "-Asa deci..nunima mea vrea provocare" medita Rose. "-Ai grija sa o lasi si in viata" spuse Stefan, razand. "-La provocarile lui Rose.." sopti Jenny, iar Alice incepu sa rada. "-Deci..nunim..vei lua rochita aia scurta din cufarul tau din Turn, albastra, pantofii cu toc, iti vei schimba culoarea parului in blond si vei dansa cu un cuier melodia ~Be Free~" chicoti Rose. "-Imi place faza cu Be Free, dar restul nu =))" rase Bell. "-Si restul.." chicoti Rose. "-Macar e albastra rochia, priveste partea buna" zise astropufa, razand. "-Si trebuie sa te faci blonda" ofta Stefan. "-Ce poate fi mai bun de atat?!" intreba cercetasa ridicandu'se. "-Drum bun!" ii ura Rain. Iesi din camera, acoperita de Pelerina si o lua pe drumul ce ducea spre Turn. Ajunsa fata in fata cu Dna Grasa, se certa pentru cateva clipe cu ea dupa care intra in camera de zi. Nimeni..doar frig si pustietate. Urca in graba scarile ce duceau la dormitoare si ajunsa in camera ei scoase hainele din cufar. Se imbraca rapid cu rochia albastra si lua papucii in mana. Incepu sa alerge spre camera necesitatii, iar cand ajunse inauntru spuse: "-Multumiti?!" Stefan zambi, iar Alice incepu sa rada. "-Foarte..mai lipsesc papucii" chicoti Jenny. "-Daca am sa cad..ma aveti pe constiinta" mormai Bell, in timp ce se incalta. "-Bellyshor, tu cazi si fara pantofi cu toc" chicoti Rain. "-Mda asta asa e" se conforma cercetasa. Melodia incepu, iar cuierul aparu din senin langa ea.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mai mult sau mai putin singura | Alexandra Victoria Cooper | 2 | 1,549 |
11 Aug 2011, 21:01 Last Post: Alexandra Victoria Cooper |