Fum in noapte
|
09 Aug 2010, 22:57
|||
|
|||
Incepusem sa ma enervez destul de mult deoarece Atsuko imi subestima puterile si acest lucru era destul de neplacut pentru un viperin care se respecta.Mi-am strans bagheta in maini aproape facand scantei.Bella observa acest lucru asa ca incerca sa o tina de vorba pe Atsuko ca sa nu ma observe.Mi-am dres glasul destul de zgomotos incat sa le fac pe cele doua sa ma priveasca.
"Felicitati Atsuko,cine te-ar auzi nici nu te-ar mai intreba de la ce casa esti, pentru ca te porti ca o viperina autentica!A si te rog nu o lua ca pe un compliment pentru ca daca sunt la viperini inseamna ca am un trecut care nu e tocmai placut!"Am inceput sa ma plimb prin camera fluturand bagheta facand sa apara scantei verzi.Atsuko ma privea ca si cum ar fi dorit sa imi dea cu ceva in cap. "Stii mereu intalnesc persoane ca tine,cu o poveste ingrozitoare ce le-a marcat viata si desigur se considera cele mai nefericite persoane din lume ca si cum ar fi unice ,dar aceasta poveste le da dreptul sa se creada importante!"Am spus ultimele cuvinte aproape tipand. "Afla ca sunt sunt destul de puternica si spre nefericirea ta eu nu am fost un simplu pion pe o tabla de sah de care Lordul Intunecat sa folosit!Am incercat sa fiu draguta si sa te ajut,desi nu prea imi sta in fire asa ca nu o sa ma mai bag fa ce vrei cu viata ta!"Am spus acestea indreptandu-ma catre un raft din fundul bibliotecii pentru a lua o carte. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|